Volleyklubben Vestsjælland er blandt de tre finalister til prisen Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening 2023 Danske Spil og DIF

Volleyklubben Vestsjælland, der er en fusion mellem volleyklubber i Slagelse og Korsør, har kæmpet sig helt frem til målstregen i dysten om at blive DIF og Danske Spils Årets Idrætsforening 2023. Seks foreninger var blandt 1056 indstillinger af en jury blevet udvalgt til at gå videre til en befolkningsafstemning.

Ved afstemningen blev der afgivet i alt 5.378 stemmer, og Volleyklubben Vestsjælland, som repræsenterede Region Sjælland, fik, sammenholdt med juryens vurdering, stemmer nok til at blive en af de tre foreninger, der nu officielt er nomineret til prisen.

”Jeg vil gerne ønske alle seks finalister tillykke. Det har været dejligt at mærke stoltheden hos foreningerne over at være med i opløbet om at vinde prisen. Tre af foreningerne går nu videre til ’finalen’ i Herning, men alle seks foreninger har fortjent at vinde,” siger formand for DIF, Hans Natorp.

Hans Natorp udgjorde juryen sammen med Nikolas Lyhne-Knudsen, direktør for Danske Spil A/S, og Rikke Nielsen, der er tidligere håndboldlandsholdsspiller og nuværende leder af LykkeLiga – et håndboldfællesskab for børn og unge med udviklingshandicap.

Volleyklubben Vestsjælland, der fejrer 50-års jubilæum i år, leverer blandt andet en kæmpe indsats på skoleområdet. Alene i år har klubben har klubben gennemført så mange skolebesøg, at 3.600 elever og 200 lærere har prøvet kræfter med volleyballsporten. Alt sammen blev rundet af med et kæmpe udendørs stævne, hvor 1.200 elever deltog.

Ud over Volleyklubben Vestsjælland gik Hammel Gymnastikforening og Volleyklubben Vestsjælland også videre fra afstemningen. De tre foreninger modtager nu invitationer til DR’s store Sport 2023-show, der afvikles i Jyske Bank Boxen den 6. januar. Vinderen afsløres i forbindelse med showet, som bliver transmitteret direkte på DR1.

Vinderen modtager ud over hæderen 100.000 kroner, mens de øvrige fem foreninger, der var med i afstemningen hver modtager 10.000.

Se alle 1.056 indstillinger om læs portrætter af de seks finalister på https://www.dif.dk/arets-idraetsforening

Volleyklubben Vestsjælland er blandt de tre finalister til prisen Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening 2023 Danske Spil og DIF. Pressefoto