Igen i år giver ZBC mulighed for, at børn og unge kan fordybe sig i smage, tilberedningsmetoder og flotte anretninger. Det sker i skolernes sommerferie, hvor ZBC holder Food Camp for børn og unge fra 8 til 12 år i uge 31 og for unge fra 13 til 16 år i uge 32.
På Food Camp bliver deltagerne undervist af faglærere i professionelle køkkener på Kokke- og Tjenerskolen på ZBC Slagelse. I løbet af ugen skal de prøve kræfter med både det søde og det salte køkken.
Som afslutning på ugen åbner skolens restaurant for forældrene, så deltagerne kan vise, hvad de har lært i løbet af ugen.
– Vores erfaring er, at børnene og de unge synes, at Food Camp er både sjovt og lærerigt. Og så er det et ekstra plus, at de kan møde andre jævnaldrende, der også synes, det er spændende at eksperimentere og udfordre sige selv i et køkken, siger Mona Lundquist Pedersen, der er uddannelsesleder på ZBC.
Det koster 895 kroner at deltage i Food Campen. For mere information og tilmelding, læs her: https://www.zbc.dk/nyhedsoversigt/food-camp-slagelse-sommer