Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2024/02/05 til 2024/02/13.

KORSØR: Kørte bil trods frakendt kørekort
Politiet standsede fredag klokken 20.10 en bil, da den kom kørende ad Bernstensgade i Korsør. I bilen sad en 60-årig mand fra københavnsområdet, og det viste sig at han var frakendt førerretten. Da det bestemt ikke var første gang han havde kørt bil uden gyldigt kørekort, blev hans bil beslaglagt, og den 60-årige blev sigtet efter færdselsloven.

SKÆLSKØR: Fandt signalpistol
Flere politipatruljer blev lørdag aften sendt til Skælskør. Det skete efter en anmeldelse om, at en dreng ved en fest tilsyneladende havde kysset med en pige, og at en anden ung mand var blevet så fortørnet over det, at han hentede en pistol for at true drengen. Politiet rykkede ud til en adresse i Skælskør, og her blev der fundet en signalpistol med tilhørende ammunition. Drengen havde ikke haft pistolen med, men en 38-årig mand blev anholdt klokken 0.38 og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den 38-årige blev løsladt igen klokken 2.50.

SLAGELSE: 27-årig sigtet for blufærdighedskrænkelse
Søndag klokken 11.52 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde, der fortalte, at hun netop havde været ude på en gåtur. Her havde hun været udsat for, at en mand i en varebil kørte forbi hende flere gange, indtil han standsede i vejkanten, steg ud af bilen og onanerede foran hende. Det skete på en landevej lidt nord for Slagelse. Kvinden ringede straks til sin kæreste, og da han ankom, lykkedes det at tilbageholde blotteren. Det var en 27-årig udenlandsk mand fra Odsherred, som blev anholdt klokken 12.35 og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Den 27-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 15.30. Han fik en bøde på 7.500 kroner, som han betalte på stedet.

SLAGELSE: 48-årig sigtet for røveri og butikstyveri
Politiet fik torsdag klokken 13.39 en anmeldelse om, at personalet i et supermarked tilbageholdt en kunde, som var mistænkt for at stjæle varer. Det var en 48-årig kvinde fra lokalområdet, og hun havde ganske rigtigt stjålet fødevarer for godt 500 kroner, som hun var gået gennem kassen med uden at betale for dem. Da en medarbejder kontaktede hende, sparkede hun ham to gange over benet. Kvinden blev anholdt klokken 13.53 og sigtet for røveri, og det viste sig, hun også havde slik og hårprodukter fra en anden forretning, som hun heller ikke havde betalt for. Derfor blev hun også sigtet for butikstyveri. Den 48-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse og løsladt igen klokken 15.04.

SLAGELSE: Indbrudstyve nappet på fersk gerning
Kun fire minutter efter, at politiet havde modtaget en anmeldelse om indbrud, blev to indbrudstyve anholdt og lagt i håndjern. Et vidne anmeldte klokken 14.09, at to mænd var i færd med at bryde ind i et hus på Marievangsvej i Slagelse, og da politiet et øjeblik senere landede på stedet, kom to mænd ud af en terrassedør. Der var smadret et par ruder i terrassedøren, og de to mænd havde en håndfuld smykker og to dolke med, som de havde stjålet. Det var to udenlandske mænd på 45 år, og de blev anholdt klokken 14.13 og sigtet for indbrud. Under afhøringen på politistationen i Slagelse erkendte de at være brudt ind i huset. De to anholdte fremstilles senere tirsdag i grundlovsforhør i retten.

SLAGELSE: Tørstig mand stjal vin
En 43-årig mand var åbenbart blevet akut tørstig fredag morgen klokken 8.45 i en kiosk på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor han stjal en karton vin, som han åbnede og drak, inden han løb fra stedet. Politiet blev tilkaldt, og der gik ikke længe, før betjentene fandt frem til den 43-årige, der blev sigtet for butikstyveri. Han fik desuden forbud mod at komme i kiosken fremover.

SLAGELSE: Vejvrede udløste flere sigtelser og beslaglæggelse af bil
En slemt tilfælde af vejvrede udspillede sig fredag omkring klokken 12 på motorvejen ved Slagelse i vestgående retning. En 50-årig mand havde tilsyneladende set sig så gal på en lastbilchauffør, at han flere gange med kort afstand kørte ind foran lastbilen og bremsede hårdt op, så bilerne stødte sammen. Efter sammenstødene kørte begge køretøjer ind i nødsporet. Her gik den 50-årige over til lastbilchaufføren og slog ham adskillige gange med knytnæver og sparkede ham, mens han lå ned. Politiet blev tilkaldt, og den 50-årige blev anholdt og sigtet for vold, for at have forvoldt fare for liv eller førlighed og efter færdselslovens bestemmelse om vanvidskørsel. Derfor blev hans bil også beslaglagt.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Marievangsvej Mandag klokken 14.09 Smykker  
Korsør Hesselbjergvej Torsdag kl. 18.00 – fredag kl. 7.05 Værktøj  
Slagelse Ll. Ebberupvej Onsdag klokken 23.45 Endnu ikke opgjort  
Slagelse Pilagervej Fredag klokken 23.00-10.00 Intet stjålet  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Mandag klokken 15.55-17.40 To blev målt til at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet, men en enkelt kørte så hurtigt, at det fører til en betinget frakendelse. Den højeste hastighed var 88 km/t, hvor der er hastighedsbegrænsning på 50 km/t. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, og to blev sigtet for ikke at rette sig efter skiltningen. Et køretøj blev taget med til teknisk undersøgelse på grund af en mistanke om, at der var ændret ved det forureningsbegrænsende udstyr
Slagelse Bildsøvej, Bildsø Tirsdag klokken 15.01-15.33 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Slagelse Flere steder Søndag kl. 19.30 – 20.30 7 køretøjer blev standset og førerne blev kontrolleret for at køre i påvirket tilstand – alle havde tingene i orden.
Skælskør Onsdag klokken 19.15-22.00 Ni køretøjer blev kontrolleret. En bilist blev sigtet for kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort
Slagelse Næstvedvej mv. Tirsdag klokken 15.00-16.00 En blev sigtet for at have monteret solfilm ukorrekt
Slagelse Østerbro Mandag klokken 22.45-23.30 En bilist kørte så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet
Skælskør Skolevej Fredag klokken 8.10-8.35 Den sureste uge: Lokalpolitiet var ved Solskinsskolen, hvor alt forløb gnidningsfrit
Slagelse Holmstrupvej ved Marievangsskolen Fredag klokken 7.40-8.10 Den sureste uge: Mange skoleelever blev mindet om at huske cykellygten – og ikke mindst at tænde den. Mens lokalpolitiet overtog bevogtningen i fodgængerfeltet, lunede skolepatruljen sig indendørs med flødeboller

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen på Storebælt Mandag klokken 13.51-19.00 3561 16 110 km/t 158 km/t Et klip
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag kl. 11.16 – 13.15 477 0
Slagelse Valbygårdsvej Tirsdag klokken 10.16-16.20 963 29 50 km/t 72 km/t Et klip
Slagelse Slagelse Landevej Mandag klokken 13.34-19.25 2025 17 80 km/t 101 km/t