Zealand 
Bredahlsgade 1A
4200 Slagelse
50762650

Følg Zealand på Facebook  

Praksisnære uddannelser 
Zealand, også kendt som Sjællands Erhvervsakademi, tilbyder uddannelser på erhvervsakademisk niveau. Du kan også læse videre på en Top-Up bachelor – eller du kan vælge en professionsbachelor. Fælles for alle uddannelserne er, at de er praksisnære, dvs. du får lov at prøve det du lærer af i praksis. Dermed er du klar til at kunne bidrage fra dag 1 i dit job.

Hvis du ikke ved, hvilken uddannelse du skal tage, anbefales det at tage Zealands test, så du nemt kan se hvilke af deres uddannelser, der matcher dine ønsker.

Tag testen her 

Afdelinger på hele Sjælland
Udover Slagelse har Zealand afdelinger i Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Roskilde og Holbæk. Afdelingen i Slagelse samler studerende fra hele Midt- og Vestsjælland, herunder Sorø og Ringsted.

Zealand udbyder videregående uddannelser på både fuld tid og deltid. Studiet er i løbende dialog og samarbejde med virksomhederne i Region Sjælland, hvilket sikrer uddannelsernes aktualitet og kvalitet – det er nemlig de virksomheder, som Zealands dimittender er i praktik i og får job i.

Alle Zealands undervisere har brancheerfaring fra erhvervslivet, brænder for deres fagområder og har fokus på virksomhedernes behov.

Studerende for en dag
Inden du starter har du mulighed for at opleve campuslivet indefra og prøve uddannelsen af.

Du kan blive studerende for en dag og følge en studerende rundt på campus i Slagelse. Du vil her følge forskellige forelæsninger, workshops og meget andet. Du vil møde undervisere og kommende medstuderende på den studieretning, du er interesseret i, og du kan få svar på en masse spørgsmål.

Vil du være studerende for en dag, skal du blot sende en mail om hvilket studie, du ønsker at besøge.

Søg den ønskede uddannelse
Afhængig af hvilken uddannelse du søger, hvilken uddannelsesbaggrund du kommer med, samt hvilket tidspunkt på året, du ønsker at starte uddannelse, er der forskellige ansøgningsfrister.

Hvis du vil starte på en erhvervsakademiuddannelse eller professionsbachelor til sommer, skal du søge via Den Koordinerede Tilmelding. Du går på Optagelse.dk og klikker på fanen ”søg videregående uddannelse.” Har du allerede en uddannelse på erhvervsakademiniveau og vil du søge ind på en Top-Up Bachelor som overbygning til sommer, skal du søge ind via nemStudie.

Læs mere om ansøgningsfrister her: Ansøgningsfrister | Zealand

 

sølvpartner