Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2024/07/01 til 2024/07/09.

KORSØR: 12 blitzet i hastighedskontrol
Torsdag mellem klokken 9.37 og 10.35 holdt en af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol på Storebæltsbroerne. På grund af den stærke blæst var hastighedsbegrænsningen sat ned til 90 km/t på broen, men det var der 12 ud af 1477 trafikanter, der ikke respekterede. Den højeste hastighed blev målt til 120 km/t, så der dumper snart en sommerhilsen fra politiets bødekontor ind i e-boksen til de travle bilister.

KORSØR: 58-årig sigtet for røveri efter overfald
Politiet blev kort efter midnat fredag kaldt til et værtshus i Korsør, hvor en kvinde var blevet overfaldet. Det var en 46-årig kvinde, der var blevet antastet af en fjern bekendt, som sammen med en anden mand havde råbt ad hende, spyttet og trukket hende omkuld på gulvet. Gerningsmændene krævede at få udleveret kvindens telefon, og det fik de. Den 46-årige kvinde blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse, og på baggrund af vidneudsagn fandt politiet kort efter frem til en 58-årig mand, der blev anholdt klokken 0.53 på sin bopæl i Korsør. Han blev sigtet for røveri og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Han fortalte, at han havde smidt telefonen fra sig, og bagefter fandt politiet den da også i nærheden af gerningsstedet. Den 58-årige blev løsladt igen klokken 2.00, og politiet har en god formodning om identiteten på den anden mand.

KORSØR: Ramte autoværn – bilen blev beslaglagt
Mandag klokken 11.10 fik politiet en anmeldelse om, at en varebil holdt stille på højbroen over Storebælt efter at have ramt autoværnet. Personale fra Storebæltsbroen tilbageholdt føreren af bilen, en 45-årig mand fra Søborg, og da politiet ankom, viste en alkometertest, at han havde en promille, der var noget højere end 2. En gentagelse af testen kort efter gav igen et højt resultat. Derfor blev den 45-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel og på grund af promillens størrelse blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: 24-årig stukket med kniv
Lørdag klokken 23.46 blev en 24-årig mand fra Vemmelev stukket med en kniv i låret og den ene balle. Det skete i Træskogården i Slagelse. Den 24-årige blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse, og politiet er i færd med at danne sig et overblik over episoden ved hjælp af vidneforklaringer og billeder fra overvågningskameraer på stedet. Politiet hører fortsat gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

SLAGELSE: Kørte over for rødt for næsen af politiet
En 16-årig dreng fra Slagelse valgte forkert, da han onsdag eftermiddag kom kørende på Ingemannsvej i Slagelse. Knallerten stejlede et par gange, og den 16-årige tog den over for rødt i krydset – kørende i fodgængerfeltet. Imidlertid holdt der en politipatrulje i krydset, og betjentene standsede den 16-årige kort efter. Han blev sigtet for at køre over for rødt, og hans knallert blev taget med til undersøgelse på politistationen i Slagelse. Det skal nu vise sig, om den er konstruktivt ændret, så den kan køre hurtigere end tilladt.

SLAGELSE: Råbte på Fisketorvet
En 25-årig mand var fredag aften bortvist fra festivalpladsen i Slagelse Festuge, og da han ikke længere var ønsket som gæst af arrangørerne, blev hans festivalarmbånd klippet af. Det fik ham dog ikke til at gå hjem i ro og fred, for klokken 3.29 var han på Fisketorvet, hvor han optrådte råbende og støjende. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og var kortvarigt anholdt. I Skovsøgade fandt en 27-årig mand anledning til at råbe skældsord efter politiet, så han blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev anholdt klokken 3.25 og taget med til politistationen, hvor han blev løsladt kort efter.

SLAGELSE: Stjal parfume og havde hash i bukserne
Fredag klokken 18.05 fik politiet en anmeldelse om, at medarbejderne i et supermarked i Slagelse havde standset en mand, som var mistænkt for butikstyveri, og at den pågældende nu var noget udadreagerende. Det var en 26-årig mand uden fast bopæl, som var gået gennem kassen med to parfumer uden at betale for dem. Da han blev visiteret af politibetjentene, faldt der en lille pose med 10,5 gram hash ud af hans bukser, så den 26-årige blev herefter sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Stjal sweatshirt
Politiet fik tirsdag aften en anmeldelse fra et supermarked i Slagelse om, at personalet tilbageholdt en mand, der var mistænkt for at stjæle en bluse i forretningen. Det var en 36-årig mand fra Skælskør, og en medarbejder fortalte, at den 36-årige havde prøvet en bluse i prøverummet, og at han bagefter havde beholdt den på og var gået gennem kassen uden at betale for den. Den 36-årige blev anholdt klokken 20.47 og sigtet for butikstyveri, og han blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 21.45. Den sigtede blev samtidig vejledt om, at han ikke længere var ønsket som kunde i forretningen.

SLAGELSE: Stødte sammen med lastbil på Vestmotorvejen
Politiet fik mandag klokken 22.45 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse, hvor en personbil var stødt sammen med en lastbil. Det var en 59-årig kvinde fra lokalområdet, der sad ved rattet af personbilen, som havde ramt lastbilen bagpå og derefter var kørt ud på marken. Mens lastbilchaufføren ikke kom noget til, blev den 59-årige kvinde kørt til sygehuset i Slagelse til behandling for sine knubs. Da politifolkene undersøgte hendes bil, fandt de nogle pakker med receptpligtig medicin. Kvinden blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og en blodprøve skal nu vise, om hun var påvirket af medicinen.

SLAGELSE: Større politiaktion ved sygehuset
Onsdag klokken 11.32 fik politiet en anmeldelse om, at en mand, som var psykisk ude af balance, truede med at springe ud fra taget af en bygning på sygehuset i Slagelse. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og det lykkedes i samarbejde med personale fra sygehuset at få manden til at gå ned fra taget, men inde i bygningen fik han fat i en hammer og kniv, som han truede med. Først klokken 18.28 blev den pågældende anholdt. Der er tale om 23-årig mand fra Frederiksberg, som på grund af hans psykiske tilstand blev hjulpet videre til behandling på sygehuset.

SLAGELSE: To anholdt efter knivstikkeri
Politiet anholdt mandag klokken 16.57 to mænd på henholdsvis 21 og 24 år, da de henvendte sig på politistationen i Slagelse. De blev sigtet for vold og for kvalificeret vold i forbindelse med et knivstikkeri, der foregik lørdag aften, hvor en 24-årig mand fra Vemmelev blev stukket med en kniv i låret og den ene balle i Træskogården i Slagelse.

SLAGELSE: To anholdt i Slagelse Festuge
Fredag aften var mange glade mennesker samlet i anledning af Slagelse Festuge. Men for to mænd blev aftenen lidt mindre festlig. Klokken 22.30 blev en 19-årig mand fra Slagelse nemlig anholdt efter at have været højtråbende og have råbt skældsord efter politibetjentene. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen, hvor han blev løsladt igen. En 16-årig fyr fra Skælskør blev anholdt klokken 23.24. Han ville ikke rette sig efter politiet, og han afviste at give sit navn og fødselsdag til betjentene. Da den 16-årige blev visiteret, fandt politiet 0,66 gram hash i en lomme, og den 16-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse, af lov om euforiserende stoffer og af retsplejeloven. Den 16-årige blev løsladt igen klokken 0.38.

SLAGELSE: To ville slås
To mænd kom natten til lørdag op at slås i Skovsøgade i Slagelse. Der blev uddelt nogle slag, og der var noget skubberi, så politiet måtte bruge peberspray for at få dæmpet gemytterne. De to mænd – en 18-årig og en 23-årig fra lokalområdet – blev anholdt klokken 1.01 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse. De blev begge løsladt kort efter.

SLAGELSE: Togfører blev truet
En togfører anmeldte torsdag aften, at han var blevet truet af en passager i toget, da han ville tjekke billetterne. Det var en 38-årig mand fra Slagelse, der havde truet med at slå med en flaske whiskey, men det var dog ikke kommet så vidt. Da politiet ankom til banegården i Slagelse klokken 22.31, blev den 38-årige sigtet for trusler mod nogen i offentlig tjenester.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Holmstrupvej Lørdag klokken 11.30 – mandag klokken 8.00 Ikke gjort op om der er stjålet noget  
Skælskør Lundby Byvej Onsdag klokken 22.00 – torsdag klokken 6.30 Elværktøj af mærket DeWalt  
Korsør Hulbyvej Mandag klokken 14.00 – tirsdag klokken 13.00 Værktøj  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Slagelse Bildsøvej, Næsby Strand Mandag klokken 17.0017.30 En bilist blev målt til at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet  
Slagelse Vestmotorvejen Lørdag klokken 2.27 22-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Slagelse Lørdag klokken 20.00-23.59 En blev sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og for flere konstruktive ændringer af bilen, som derfor blev indkaldt til kontrolsyn. To blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, en havde monteret solfilm i de forreste sideruder og blev sigtet for det, mens en bil blev taget med til nærmere undersøgelse på grund af ændringer ved udstødningen. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen  

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Halsebyvej, Svenstrup Mandag klokken 8.14-9.50 33
Skælskør Sorøvej Mandag klokken 11.39-13.54 395 5 50 km/t 67 km/t
Slagelse Slagelse Landevej Fredag klokken 7.09-13.30 2446 22 80 km/t 108 km/t
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 8.38-9.35 836 3 110 km/t 140 km/t
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 11.07-13.00 2939
Korsør Vestmotorvejen på Storebælt Torsdag klokken 9.37-10.35 1477 12 90 km/t 120 km/t
Slagelse Slagelse Landevej, Rosted Torsdag klokken 7.22-8.01 313 2 80 km/t 95 km/t
Rude Næstved Landevej Onsdag klokken 19.44-23.59 244 11 80 km/t 122 km/t Fire klip
Slagelse Bildsøvej Tirsdag klokken 17.08-22.30 702 20 50 km/t 99 km/t Et klip og en betinget frakendelse
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Tirsdag klokken 10.41-16.30 2315 2 80 km/t 94 km/t
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Mandag klokken 14.15-19.15 5497 40 110 km/t 132 km/t
Korsørt Vestmotorvejen ved Storebælt Mandag klokken 14.38-19.15 4680 32 110 km/t 137 km/t
Korsør Skovvej Søndag klokken 14.14-19.50 2034 7 50 km/t 88 km/t Et klip
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 18.02-22.45 796 2 50 km/t 72 km/t Et klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 7.48-13.20 7251 178 90 km/t 128 km/t Fire klip