Af Kurt A. Nissen, folkepensionist

Jeg forstår det IKKE – Byrådspolitikerne i Slagelse byråd plejer meget gerne at ville fortælle om deres tanker og holdninger, men når man spørger ind til, hvad de vil stemme vedr. evt. lukning af de sidste 3 aktivitetshuse i kommunen, så snakker de udenom – skriver uden om. Især Borgmesteren taler ikke om hvad han selv mener, for det vil han først sige i forhandlingslokalet, og imens kan kommunens brugere af de 3 aktivitetscentre gå rundt og frygte det værste, ingen tør jo fremtidsplanlægge.

Heldigvis tøvede socialdemokraten Anne Bjergvang ikke med at sige højt og tydeligt NEJ til disse besparelser – og Enhedslisten stemmer aldrig for sociale forringelser.

MEN der er stadigvæk et politisk flertal i byrådet der ikke har sagt deres mening, de vil gerne bruge de ældre i en forhandlingstaktik.

Byrådet bør også overveje at rulle besparelserne tilbage vedr. Alliancehaven og Kongehavecentret da disse 2 centre især var gode for de svage og syge ældre, Midgård er for alle – de har altid suppleret hinanden godt.

Som Borgmesteren gerne vil sige til de ældre ved demonstrationen d. 9.9-24 ved Rådhuset, vores økonomiske grundlag er bedre en sidste gang der blev sparet. Hertil vil jeg sige at så bør byrådet undlade at ødelægge noget godt, så det næste byråd skal bruge tid og penge på at bygge op igen.

Foto: sdl