Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 23-29. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
Politiet fik i fredags en opringning fra en mand, der fortalte, at hans 14-årig søn var blevet overfaldet klokken ca. 19.30 på Albert Ibsensvej i Slagelse af en flok på 8-10 personer, da han var kommet gående. Drengen var blevet slået og sparket flere gange i ansigtet og på kroppen, og overfaldsmændene havde stjålet hans iPhone. De tre af gerningsmændene beskrives som A: dreng, ca. 15 år, 175 cm høj, spinkel af bygning, arabisk udseende, talte dansk, iført sort kasket og mørkt tøj. B: mand, ca. 18-19 år, ca. to meter høj, buttet, meget mørk i huden, iført hat og runde sorte briller. C: dreng, ca. 15 år, mørk i huden og iført hvid trøje og sorte bukser. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

Der var fredag aften klokken 21.21 optræk til slagsmål på Schweizerpladsen i Slagelse mellem en 10-15 personer, da en politipatrulje trillede forbi. Gruppen opløste sig forholdsvist hurtigt, men betjentene nåede dog at se en 19-årig mand fra byen slå en anden mand i ansigtet. Den 19-årige blev hurtigt løbet op af den ene betjent, og den 19-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Det var i en rutinekontrol, at politiet torsdag klokken 13.30 standsede en 27-årig mand fra Sorø, der kom kørende på Slagelsevej i Sorø i sin bil. Det viste sig, at den 27-årige var frakendt kørekortet, og at han flere gange tidligere var standset af politiet og sigtet for samme forseelse. Den 27-årige blev sigtet for endnu en gang at have kørt i frakendelsestiden, og på grund af de tidligere sager blev hans bil beslaglagt på stedet. Under visitationen fandt betjentene en peberspray, og den 27-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Fredag morgen klokken 3.25 tjekkede politiet tre mænd, der stod i gården ved Old Irish Pub på Fisketorvet i Slagelse. Den ene – en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby – havde en pose med 0,5 gram kokain i lommen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

To mænd sidder aktuelt anholdt og venter på at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag. De blev begge to anholdt, efter at politiet standsede dem på Slagelsevej ved Vallensved klokken 14.45. De blev standset i en Toyota, der var set i forbindelse med et indbrud i et hus på Skælskør Landevej i Nyrup kort forinden, og politibetjentene fandt da også flere tyvekoster i bilen. Der er tale om en 39-årig mand fra Valby og en 30-årig mand fra Roskilde, og det viste sig, at Toyotaen var meldt stjålet den 7. juni 2016 i Slangerup. Politiet anmoder om, at de to mænd varetægtsfængsles, mens sagerne efterforskes.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Brand i to biler
Politiet fik tirsdag klokken 1.43 en anmeldelse om, at der var brand i to biler, der holdt parkeret på Bagervej i Slagelse. Begge biler, en Opel Vectra og en Suzuki Ignis, udbrændte, men brandvæsenet kunne forhindre, at flere biler blev beskadiget. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om branden.

KORSØR: Harmonikasammenstød på højbroen
I går klokken 16.36 skete der et trafikuheld på Storebæltsbroen i vestgående retning, hvor en sættevogn kørte op bag i en personbil med trailer og en minibus kørte op bag i sættevognen – altså et harmonikasammenstød. Tre personer blev kørt til sygehuset for tjek, men alle slap med overfladiske skader. Trafikken fra Sjælland til Fyn blev noget forstyrret mens oprydningen stod på.

SLAGELSE: 19-årig sigtet efter ordensbekendtgørelsen
Der var fredag aften klokken 21.21 optræk til slagsmål på Schweizerpladsen i Slagelse mellem en 10-15 personer, da en politipatrulje trillede forbi. Gruppen opløste sig forholdsvist hurtigt, men betjentene nåede dog at se en 19-årig mand fra byen slå en anden mand i ansigtet. Den 19-årige blev hurtigt løbet op af den ene betjent, og den 19-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: 24-årig ville ikke hjem
En politipatrulje var søndag klokken 2.28 på Gl. Torv i Slagelse, og politibetjentene kunne ikke undgå af bemærke en mand, der virkede både fuld og provokerende over for andre gæster i nattelivet. Det var en 24-årig mand fra Slagelse, og da betjentene bad ham gå hjem og sove rusen ud, hjalp det kun for en kort bemærkning, for han kom hurtigt retur. Da han fortsat ikke ville rette sig efter politiets anvisninger, måtte betjentene anholde den 24-årige klokken 2.28. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til en kort afhøring på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 4.50.

SLAGELSE: Havde hash på sofabordet
Politiet var i anden anledning i en lejlighed i centrum af Slagelse, og den ene politibetjent kunne ikke undgå at se, at der lå en klump hash på sofabordet. En kontrolvejning viste, at der var 32,9 gram hash, og en 21-årig kvinde blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Hun kan nu se frem til at modtage en bøde.

SLAGELSE: Havde kokain i lommen
Fredag morgen klokken 3.25 tjekkede politiet tre mænd, der stod i gården ved Old Irish Pub på Fisketorvet i Slagelse. Den ene – en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby – havde en pose med 0,5 gram kokain i lommen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Rosenkildevej Hus Torsdag klokken 13.00 – lørdag klokken 09.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Søndermarken Landejendom Onsdag klokken 00.00 – fredag klokken 06.45 Bademiljø med underskabe og støbt håndvask, blandingsbatteri af mærket Hansgrohe, keramisk kogeplade, ovn, pillefyr af mærket Blackstar med påsat pillemagasin, en tørretumbler og en vaskemaskine.
Slagelse Næsbyvej Landejendom Fredag klokken 10.00 – 10.45 Sko
Korsør Baggade Hus Onsdag klokken 23 – torsdag klokken 5.10 Pung, iPad og en mørkerød Skoda Fabia med registreringsnummer AE 55985
Slagelse Landsgravsvej Hus Torsdag klokken 18.35 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Baggade Hus Onsdag klokken 23 – torsdag klokken 5.10 Endnu ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Skovvej Hus Onsdag klokken 8.45-14.15 Dameur af mærket Omega og et smykkeskrin med smykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Rosengården Lørdag klokken 02.30 – 05.15 8 køretøjer standset og kontrolleret: ingen sager.
Slagelse Klokken 11-12 To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil
Slagelse Ndr. Ringgade Klokken 7.40-11 10 biler standset og kontrolleret: Syv blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for at bruge håndholdt mobil. Der blev også afsløret en bilist, der kørte i påvirket tilstand

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Bjergbygade Klokken 6-12.50 ATK 1310 94 50 km/t 74 km/t Fem klip
Boeslunde Skælskør Landevej Klokken 8.45-14.40 ATK – bestilt færdselskontrol 940 17 80 km/t 109 km/t
Korsør Slagelse Landevej, Ormeslev Klokken 8.45-14.20 ATK – bestilt færdselskontrol 838 43 60 km/t 85 km/t Tre klip