Aleris Omsorg har truffet aftale om at overtage det veletablerede Andersen Netværk, som varetager social omsorg af borgere, der har særlige behov.

Netværket assisterer med at arrangere uddannelse, tøjvask, en lejelejlighed og andet, der giver dem en tryg og nærværende tilværelse. Andersen Netværk blev tidligere ledt af Peter Andersen, og Lars Olesen vil lede stedet i Slagelse fremover. Peter Andersen arbejder stadig i Netværket, han er dog ikke leder.

Brugerne af Andersen Netværk opbygger en struktur på deres liv, som gør det muligt at træde ud af deres tidligere afhængighed på væsentlige områder. Det er derfor en chance for personer med særlige behov til at flytte fra deres forældre, ligesom nogle træder ind i Netværket og får et samlingssted, hvor de laver aktiviteter med ligesindede.

Ændringen i de ejermæssige forhold træder i kraft den 21.august 2017. Igennem de sidste 15 år har Peter Andersen stået i spidsen for det private tilbud indenfor socialområdet, og der er kommet ret mange vellykkede skæbner ud af det støttetilbud, der er meget mere end en institution.

På billedet ses Miriam Toft, administrerende direktør Aleris Omsorg, Peter Andersen (i midten), Andersen Netværk og Pål Stange, M&A Koncern, Aleris. Foto: PR.