Netboghandelen Nostalgica vil gerne være kundevenlig, men svind gør det nødvendigt at flytte bøger og ændre butikkens fremgangsmåde ved salg.

Da Nostalgica.dk har 95 % af alt bogsalg på nettet og det reelt er det der driver butikken i Slagelse, er det selvfølgelig vigtigt at de bøger der bestilles står på hylderne. I den senere tid har indehaveren måtte konstatere et stigende svind (grundet tyveri) i forretningen og tager derfor konsekvensen af dette..
Alle bøger bliver flyttet til det tilstødende butikslokale og for eftertiden vil man kun kunne købe bøger i butikken via forudbestilling på shoppen. Dette betyder IKKE at bogafdelingen nedprioriteres – tværtimod. Eksisterende butikslokale ændres således at der kommer flere Vinylplader, DVD film, Cdér, HI-Fi udstyr og samlerobjekter i biksen.

Butikkens bestyrer fremhæver, at der er et større udvalg af ting på vej:
“Der vil med tiden være alt ligefra modeltog, samlerlegetøj, skæve ting til kuglepenne, postkort, receptkuverter …….you name it. Der vil blive lidt tomt i starten, men kender jeg mig selv ret fyldes der hurtigt op.”
Allerede nu kan man købe ting fra en større samling af værtshuseffekter som ølglas fra hele verden, skilte, oplukkere, pengebakker etc. der er hjemkøbt fra en storsamler.
Indehaveren begynder fuld status på bøger og flytning af samme mandag 7/8-2017 og ugen ud og beklager selvfølgeligt de gener det måtte give vores butikskunder. Du kan derfor påregne, at der er ved at være indbydende i butikken igen.