Efter kun to år på landevejene har Hjerteforeningens Hjerteryttere for alvor vind i sejlene. Hvad der startede som 10 engagerede ildsjæle i starten af 2016, er nu vokset til knap 200 dedikerede Hjerteryttere. Vokseværket fortsætter, for nu åbner holdet også op for tilmeldinger til et hold i Slagelse – og alle interesserede inviteres til orienteringsaften onsdag d. 1. november kl. 18.30 i Vemmelevhallen.

Hjerterytterne er fantastiske cykeloplevelser, fællesskab og sportslige udfordringer – samlet i et fælles engagement til fordel for hele Danmarks hjertesag. Tilbuddet om fast ugentlig træning til fordel for et velgørende formål har bevist sin bæredygtighed, og Hjerterytterne fortsætter derfor ambitionen om at blive landsdækkende inden 2020.

– Vi er både stolte og ydmyge over den succes, Hjerterytterne allerede har opnået. Nu gør vi klar til sæson 2018, hvor projektet skal nå nye højder. Der er så meget energi og potentiale i Hjerterytterne, at jeg slet ikke tør spå om, hvor vi er om et år eller to, siger Nicolai Michelsen, der er ansvarlig for Hjerterytterne hos Hjerteforeningen.

– Og så er det en glæde, at vi frem imod den nye sæson har fundet en dygtig og engageret holdkaptajn og et stærkt fundament for det nye Team Slagelse, fortsætter Nicolai Michelsen.

Det er Jimmy Nielsen fra Slagelse, der står i front for det nye hold. Den nye holdkaptajn er 45 år og arbejder til daglig som svejser. Jimmy Nielsen indledte interessen for cykling i 2013 og har siden cyklet landevejene tynde – både i indland og udland. Han glæder sig til at gøre en forskel for Hjerteforeningen sammen med et hold glade cykelmotionister fra lokalområdet.

– Jeg glæder mig virkelig meget til at starte et hold op i Slagelse – i samarbejde med og til fordel for Hjerteforeningen. Sammen med min styregruppe, der består af Lonny Bengtsson, 48 år og Tine Jensen, 55 år, ser jeg frem til den nye opgave som holdkaptajn for Hjerterytterne. Vi planlægger træning onsdage og i weekenden (lørdag eller søndag), og så arbejder vi lige nu på højtryk for at tilrettelægge et stort årsprojekt for holdet, siger Jimmy Nielsen.

Kontingentet for et Hjerterytter-medlemskab er på hhv. 2.000 og 3.000 kr. og dækker udelukkende udgiften til træningstøjet, som alle Hjerteryttere modtager i starten af sæsonen – samt deltagelse i den ugentlige træning. Til gengæld for den lave pris forventes det, at alle ryttere er motiverede for at deltage i den ugentlige træning, dedikerede i at indgå i et socialt fællesskab på holdet – og, ikke mindst, engagerede i at arbejde for hjertesagen i form af kilometersponsorater og kontantdonationer.

Info om informationsmøde for Hjerterytterne i Slagelse:
Mødet foregår onsdag d. 1. november 2017 kl. 18.30 – 20.00
i Vemmelevhallens cafeteria
Skolevej 2
4241 Vemmelev

Tilmelding kan ske via mail til Sopcas@hotmail.com (Lonny Bengtsson)

Læs mere om Hjerterytterne på www.hjerterytterne.dk og følg Slagelse-holdet på Facebook under navnet “Hjerterytterne – Slagelse”

Om Hjerterytterne
Hjerterytterne blev etableret i starten af 2016 af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og fællesskab med et engagement i hjertesagen. Konceptet bag holdet er at tilbyde motionscyklisten sportslige udfordringer i et varmt fællesskab for alle cykelentusiaster på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel. Hjerterytterne samler penge ind til Hjerteforeningen takket være bl.a. tøj- og kilometersponsorater, eventsalg og øvrige indsamlingsaktiviteter.

Interesserede kan følge holdet og tilmelde sig på www.hjerterytterne.dk

Hjerterytterne, 2016. Foto: Niels Agersnap