Det har været en intens periode for ungdomsspillerne i Skælskør Badminton Klub, hvor adskillige titler har været i spil – Sjællandsmesterskaber for hold, Danmarksmesterskaber for hold samt de individuelle Danmarksmesterskaber.

U17/19M Danmarksmestrene (Anders Rasmussen, Victor Popp Henriksen og Mikkel Christoffer Hansen). Foto: Skælskør Badmintonklub

Efter et flot grundspil havde SBK´s U15 holdet (bestående af: Camila Søgaard, Klara Parbst Jespersen, Sofie Bardenfleth-Hansen Løjborg, Mads Iversen, Daniel Christiansen, Casper Danielsen, Anton Steen Hansen og Jeppe Bardenfleth-Hansen Løjborg), spillet sig frem til finalen om Sjællandsmesterskabet for 4+2 hold i B-rækken og her blev guldet sikret med en sejr på 5-3 over Hillerød. Holdet var ligeledes kvalificeret til hold-DM og her blev det til uvurderlige ”lærepenge” og erfaringer samt en flot 3. plads – og således bronzemedaljer til SBK.

I U17/19M (4 spillere) havde holdet været igennem en svingende sæson, men med en slutspurt avancerede holdet i sidste holdturneringsrunde fra en 5. plads til en 2. plads i puljen og dermed kvalifikation til finalen om Sjællandsmesterskabet samt en plads ved DM for hold. I finalen om Sjælandsmesterskabet ramte spillerne (Mikkel Christoffer Hansen, Anders Rasmussen, Jeppe Thun Jørgensen, Tobias Rønbøg og Victor Popp Henriksen) et højt niveau og det fik det ellers suveræne Værløse-hold at føle – 6-0 sejr til Skælskør Badminton Klub og holdet kunne lade sig hylde som Sjællandsmestre! Ved Danmarksmesterskaberne for U17/19M hold var holdet, der i denne omgang bestod af Mikkel Christoffer Hansen, Tobias Rønbøg, Victor Popp Henriksen og Anders Rasmussen, usvigeligt sikre og vandt overbevisende alle kampe og dermed titlen som Danmarksmestre 2018!

SBK var også repræsenteret ved de individuelle Danmarksmesterskaber og her sikrede Anders Rasmussen sig en sølvmedalje i U17/19A herresingle, Jeppe Bardenfleth-Hansen Løjborg/Klara Parbst Jespersen sig en sølvmedalje i U15A mixdouble og Sofie Bardenfleth-Hansen Løjborg sig en bronzemedalje i U13A mixdouble.

Vi ønsker hold og spillere stort tillykke med de flotte præstationer og glæder os til at følge udviklingen på træningsbanerne.