Vandrefestiva.l2014Kender du Vemmelev? Sådan kan titlen igen være på Lokalrådets tema til Vandrefestivalen 2015. En vandrefestival må nødvendigvis være en aktivitet, hvor deltagerne vandrer en forudbestemt rute og nyder naturen samt hinandens selskab. Dette har Lokalrådet planlagt og gennemført de seneste 3 år i Vemmelev.

“Vi tøver ikke med at gentage vor deltagelse i Vandrefestival 2015 i Vemmelev”, fortæller Poul B. Thomsen, som er tovholder på dette projekt. “I år vil vi besøge Bakkelyskov og lytte til skovens historie, lade deltagerne fortælle deres egen på vandringen og måske finde nye oplevelser på stier og markveje. Rigtig mange borgere har gennem årene lagt vejen gennem og forbi Bakkelyskov og har dannet deres eget billede af området. Når vi så får følgeskab af Kurt Rehder, Frølunde, kan vi forvente lidt ekstra krydderi på beretningerne om egnen og befolkningen gennem tiderne. Mange af historierne hentes fra Lokalhistorisk Arkiv, Korsør.”

Lokalrådet har planlagt deltagelse i Vandrefestivalen 2015, tirsdag den 25. august 2015 kl. 18.30. Mødested ved Kirken i Vemmelev.

Forfriskning på ruten. Mød op i påklædning efter vejrforholdene. Deltagelsen er gratis.

Turleder Poul B. Thomsen, poulth@vemmelev.net og Kurt Rehder, kurt.rehder@mail.dk.

Læs mere på www.vemmelev.dk og www.vandrefestival.dk