Kundemodtagelsen hos KIA-forhandler Kjerulff A/S var efterhånden blevet for lille, og derfor har firmaet ligget i byggerod i fire måneder. De nuværende værkstedsbygninger er fra 1967,
så en renovering var tiltrængt. ligesom taget havde brug for en udskiftning.

Reservedelslageret var også alt for stort, da man i dag leverer reservedele fra dag til dag med natlevering.

Taget er nu blevet hævet, hvilket har givet ét meget større rum, og samtidig har mekanikerne fået bedre omklædnings- og toiletforhold samt en ny frokoststue. Alt i alt en gennemgribende renovering, som udelukkende er udført af lokale håndværkere.

Kjerulff kan nu fremvise en ny, flot kunde-modtagelse og et ombygget reservedelslager, som er samlet i et stort rum med nyt flot KIA interiør. Og der er kælet for detaljerne, specielt i den nye kundemodtagelse, som er lys og indbydende, ikke kun for kunderne, men også for medarbejderne, der bruger mange timer i kontorerne.

“Vi er rigtig glade for udvidelsen, som er blevet helt, som vi har ønsket det og nu fremstår Kjerulff A/S som det moderne bilhus vi er,” fortæller Torben Kjerulff, som også glæder sig over ansættelse af to nye lærlinge: Reservedelslærling, Nikolaj “Illum” Petersen og mekaniker-lærling, Nicolaj “Winckler” Andersen.

Foto: Katrine Holck

Artiklen er skrevet af Katrine Holck, SLAGELSE MAGASINET