Møller ønsker sig kun en ting til sin fødselsdag

“Min datter spurgte mig for nyligt om hvad jeg ønskede mig til min 60 års fødselsdag.
Fred på jord! Var mit svar.
Så tror jeg ikke du får noget i år, sagde hun

Nu har jeg så taget sagen i egen hånd, når Putin har trykket på krigs-knappen må det modsatte være en freds-knap.
Blå er fredens farve og i min sædvanlige rustikke, naive keramik har jeg lavet 44 stk. Freds-knapper, knapperne måler ca 8* 16 cm og er håndlavet i stentøjsbrændt keramik, således at de også kan sættes op udenfor.
Antallet 44 er én for hver af de 44 millioner ukrainere som er blevet angrebet af Rusland, naturligvis en dråbe i det store krigshelvede, men symbolikken er vigtigt i denne triste tid.”

Finn Møller sælger de 44 Freds-knapper i sit galleri MØLLER i mejeriet i Kirke Stillinge og når de er solgt donerer han 50% af prisen til UNICEF.

Så hjælp Finn Møller med at samle 4400.- ind, og få din egen Freds-knap – hvem ved måske hjælper det at trykke på denne knap?

Fakta om kunstgalleriet
MØLLER i mejeriet er et lidt utraditionelt galleri, det er indrettet i det gamle ostelager i Kirke Stillinge Gl mejeri, lidt vest for Slagelse. Galleriet som Jane og Finn Møller åbnede i oktober 2018, har siden åbningen været godt besøgt, mange har kommenteret den spændende indretning hvor meget af den oprindelige stemning er bevaret, og lokalerne fremtræder meget rustikke og hyggelige.
I de 5 lokaler som efter en udvidelse i efteråret 2019 tilsammen udgør over 400 m2, finder man et kæmpe udvalg af kunst og kunsthåndværk fra mange steder i Danmark, Udover Møller´s egne keramiske værker, finder du altid mindst 40 kunstnere og udvalget spænder over glas, keramik, skulpturer og naturligvis flotte malerier.

 https://www.facebook.com/kunstmejeriet 

Pressefoto