De er landets første idrætshøjskole. Gennem 80 år har de skabt begejstring og nye perspektiver på idræt, leg og bevægelse.

Det gør de stadig. Med kurser inden for alt fra bevægelseskunst til holdsport og udendørs eventyr. Et Center for Leg & Bevægelse med legeindsatser for mange forskellige målgrupper, et legeskib og en legepark sætter os i en liga for sig. Et nyskabende og miljøbevidst køkken, samt stort fokus på bæredygtighed og biodiversitet gør vores arbejde med verdensmålene levende.

De søger en forstander, som finder det meningsfuldt at arbejde med at danne og begejstre unge mennesker i et højskolefællesskab. En forstander som har et skarpt øje for idrættens, bevægelsens og ungdomskulturens kvaliteter, retninger og muligheder både i et lokalt, nationalt og globalt perspektiv.

Du kan engagere og få mennesker til at arbejde sammen. Du kan lytte, men er også skarp til at sætte retning. Du får ideer og har erfaring med at omsætte dem til praksis – også når det kommer til at kunne gennemskue økonomiske forudsætninger. Du har respekt for det arbejde, som er gjort forud for din ankomst og forstår at bygge videre på det allerede eksisterende.

Du vil til gengæld få fornøjelsen af fantastiske elever, dygtige og kreative medarbejdere samt have en engageret bestyrelse i ryggen.

Du kan læse mere på www.gerlev.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skolens bestyrelsesformand Thit Aaris-Høeg på tlf. 30 50 12 28.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 7. februar 2022)

Foto: ABW