Pressefoto

Bilisterne på Vestsjælland skal sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF Vestsjælland inviterer til glatførekursus fredag den 29. oktober på Køreteknisk Anlæg på Kalundborgvej 84 i Sorø.

– Kurset er en rigtig god mulighed for at prøve sig selv og sin bil af, inden vintervejret rammer. Så er man i hvert fald helt klar til at færdes på glatte og våde veje, siger Charlotte Wiik, der er afdelingschef i GF Vestsjælland og fortsætter:

– Mange af dem, der deltager på vores glatførekursus fortæller, at de efterfølgende har følt sig mere trygge ved at køre i sne- og regnvejr.

Undervisning, øvelser og gode råd

Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man lidt undervisning i teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på tør- og glatbane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold.

En halv time før holdstart bydes der på en let forplejning.

Begrænset antal pladser – tilmelding nødvendig

Kurset koster 100 kroner og varer cirka 2 timer. Første hold starter klokken 08.00, og så er der ellers løbende opstart dagen igennem.
Alle bilister er velkommen, men der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads. Tilmelding foregår på GF Fondens hjemmeside under fanen ”Eventkalender”.