Aktiv vinterferie i aktivitetsparken

Uge 7: 13. – 19. februar kl. 10 – 17

Kom med når Kragerup Gods åbner den store aktivitetspark i vinterferien. Tag familien eller vennerne under armen til masser af udendørs hygge, når alle aktiviteter åbner op – til lands, til vand og i luften!

De har lavet en brandvarm treat, som I kan lune jer på i vinterferien. De giver nemlig 20% rabat på billetter til Klatreparken Go High hele ugen. Book online og brug rabatkoden: 𝗩𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝟮𝟯, så fratrækkes rabatten automatisk.

I Klatreparken Go High kan du udfordre dig selv på 8 forskellige baner med sjove forhindringer i en højde fra 4 til 28 meter. En tur gennem banerne giver sved på panden, og du får et fantastisk adrenalinkick, når du suser over de sammenlagt 1.650 meter svævebane.

Har du de små i familien med, så kan de slå sig løs i trampolinparken Go Bounce. Her kan både børn og voksne fjolle rundt og brænde en MASSE energi af. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Er du mere til en venskabelig konkurrence så udfordrer vennerne på den store fodboldgolfbane. Den 18-hullers bane har to sværhedsgrader, så alle kan være med!

Vil du prøve det hele? Med den smarte kombibillet kan du prøve alle tre aktiviteter med en og samme billet – selvfølgelig til en fordelagtig pris. Det er det perfekte valg til en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Kragerup Gods sørger selvfølgelig også for hyggen og har gjort klar med varm kakao og bål, hvor du også kan lave din egen lækre pandekage.

Glæd dig til en aktiv og hyggelig vinterferie i Kragerups Aktivitetspark!

https://kragerup.dk/events/aktiv-vinterferie-i-aktivitetsparken/

Jazzkoncert med Mads Mathias Quartet

Lørdag den 11. marts

Den 11. marts 2023 afholder Kragerup Gods jazzaften i Kviestalden. Glæd jer til en hyggelig aften med god jazzmusik, en 3-retters middag og skønne vine. Denne aften gæster Mads Mathias Quartet godset.

Mads Mathias er ubetinget én af landets dygtigste croonere – manges musikhjerter er blevet erobret med hans afslappede optræden, levende personlighed og originale sange. Anmelderrost og prisbelønnet, har han som saxofonist, sangskriver og sanger indtaget den danske og den europæiske scene, hvor han bla. har spillet på Royal Albert Hall og åbnet London Jazz festival. Gennem tiden har han spillet side om side med de dygtigste jazzmusikere, og når han gæster Kragerup Gods til Sorø Vinterjazz, bliver det ingen undtagelse. Med sig har han en skarp palet, nemlig Peter Rosendal på klaver, Morten Ankarfeldt på kontrabas og Esben Laub Von Lillienskjold på trommer.

Koncerten på godset bliver en tidsløs swing-jazz, når det er allerbedst. Line-up’et med Peter Rosendal bag flyglet, Morten Ankarfeldt på bas og ikke mindst den fremragende trommeslager Espen Laub von Lillienskjold lover jazz og grønne skove.

https://kragerup.dk/events/jazzkoncert/

Yoga Retreat på godset

Weekenden den 17.-19. marts

Dette retreat er til dig, som gerne vil forkæle dig selv fra inderst til yderst. Den erfarne yogainstruktør Trine Winther tager dig med på en rejse gennem yogaens univers, med dig som centrum og fuld af nærvær og selvkærlighed. Her skal du møde yogaens forskellige fysiske og mentale udtryk og guides gennem mindfulness øvelser, meditationer, mantraer og åndedrætsøvelser. Stilarterne vil være præget af Hatha, vinyasa og yin yoga. Hvis ikke du har prøvet ansigtsyoga eller ansigtszoneterapi før, kan du godt glæde dig til en helt særlig oplevelse.

Glæd dig til nogle fordybende dage i smukke omgivelser, hvor du kan nyde dejlige gåture i park og skov. Kragerup Gods skruer op for hyggen, så du kan slappe af foran pejsen i stuerne, hoppe en tur i poolen samt nyde sunde og lækre måltider og juices.

https://kragerup.dk/events/yoga_retreat/

Pressefoto