Siang Jiang 25 år
Restaurant Siang Jiang fejrer 25 års jubilæum med en reception fredag den 10. oktober kl. 12-15.
Restaurant Siang Jiang fejrer 25 års jubilæum med en reception fredag den 10. oktober kl. 12-15.
Den 7. oktober 2014 er det 50 år siden, JCI Slagelse blev stiftet, og det skal naturligvis fejres.
Jobcenter Slagelse inviterer til åbent hus torsdag den 9. oktober kl. 18.30-21.00. Det sker i kantinen på Rådhuset.
Vestsjællands Ungdomsklub arrangerer kæmpe loppemarked søndag den 5. oktober kl. 10-14.
JCI Slagelse kårede jordemoder Louise Rüsz Zielinski som vinder af Grangia erhvervsprisen 2014.
Den 4. oktober er Lyserød Lørdag. Dagen, hvor der samles ind til kampen mod brystkæft, markeres på Nytorv.
Tidligere formand Ebbe Kronvald fortæller om sine mange år som frivillige i Røde Kors.
Prammanns Bonnie Dyrecenter fejrer Dyrenes Dag den 4. oktober med 20% rabat på alle varer i butikken.
Tøjbazar Vestsjælland arrangerer tøjbazar i Vesthallen søndag den 5. oktober 2014.
Helsekost Specialisten Helsam arrangerer kvindeaften torsdag den 30. oktober kl. 19-21.
Sct. Mikkels Kirke har et par hyggelige eftermiddage på plakaten i sognegården, Pakhuset.
Ken Zier udstiller 30 originale værker på Kunstgalleriet fra den 26. september til den 11. oktober 2014.
Butiksleder Winnie og hendes personale glæder sig til at byde velkommen til nyrenoverede Neye på kulturnatten.
Vestsjællands Centret blænder op for et brag af en kulturnat fredag den 26. september.
Skin Lounge og Slagelse Fysioterapi og Træning på Elmedalsvej 2 holder åbent hus lørdag den 27. september.
Den nationale frivillighedsdag “Frivillig Fredag” falder i år samtidig med kulturnatten, nemlig den 26. september.
Vil du have påskeliljer i haven til foråret, er det nu du skal handle. Bo Grønt fejrer Havens Dag 13. og 14. september.
Trommeslagere søges. Slagelse Garden viser hvad de kan tirsdag den 16. september kl. 19.
Sct. Michaels Nat – fredag den 26. september – fejres med en overflod af kulturelle tilbud.
Osteriet&Ko på Rugvænget arrangerer fire aftener med præsentation af ost og charcuteri, samt øl- og vin-smagning.