Sæsonen i landets bedste volleyrække er gået igang igen, da første runde i Volleyligaen fandt sted i denne weekend. Her var herrerne fra Volleyklubben Vestsjælland på besøg hos Marienlyst-Fortuna fra Odense. Det vestsjællandske mandskab har oplevet en større spillerrotation henover sommerpausen, hvor man har sagt farvel til flere spillere. Der er dog også kommet flere nye ansigter til – blandt andet Rafael Cruz og Daniel Matheney.

De var også at finde i startopstillingen til lørdagens kamp, som desværre endte med et 3-0 nederlag til VK Vestsjælland. Efter en flor start på kampen havde VKV flere sætbolde i løbet af første sæt, men den sidste kynisme manglede, og det udnyttere Marienlyst-Fortuna til at hive sættet hjem. Det samme gjorde sig gældende i andet sæt, mens luften var gået lidt af ballonen i 3. sæt, som skulle vise sig at blive det afgørende.

Holdet er dog fortrøstningsfuldt og ser nu frem mod den første hjemmekamp i Korsørhallen, dere spilles fredag aften den 7. oktober klokken 19.30. Her hedder modstanderen Gentofte Volley, som igen i år må betegnes som værende en af titelkandidaterne. Det københavnske mandskab er en stærk modstander, men VKV’s sæsonoptakt krydret med den altid ekstatiske stemning i Korsørhallen kan forhåbentlig hjælpe holdet godt på vej.

Der er vanen tro inviteret til sponsorarrangement i hallen forud for kampen for klubbens samarbejdspartnere, og kampen ventes velbesøgt. VK Vestsjællands træner, Rolf Meegdes, udtaler: “Vi glæder os til første hjemmekamp i Korsørhallen. At spille i Korsør er altid specielt, når det vælter ind med klubkammerater, familie, venner og sponsorer. Vi møder Gentofte, som spås en plads i toppen af rækken, så vi bliver nødt til at præstere på et højt niveau, hvis vi vil tage sejren, som er målet!”.

 

FOTO: Fresh Lens Productions