Slagelse Kommune søger en barselsvikar for den ene af deres 2 uddannelsessekretærer.

Som uddannelsessekretær vil du skulle indgå i administrationen og styringen af forskellige elevtyper, men med primært fokus på Social- og Sundhedshjælper og Pædagogisk Assistentelever.

Opgaverne spænder fra at have styr på lønsystemet, indhente refusioner, fravær, opdatere informationsmaterialer og journalisering til at have overblik over dagligdagen i Uddannelse. Du vil ofte blive den, der skal følge op på aftaler og koordinere og kan forvente afvekslende og travle, men også spændende dage.

Du fungerer også som centrets interne økonomikonsulent, hvor du er med til følge op på centrets økonomi samt lave diverse beregninger på fx elevområdet.

Din profil

Du skal have lyst til at arbejde med personaleadministration og du har helt styr på, hvor vigtigt journalisering, sagsstyring og struktur er i dagligdagen. Du skal også have lyst til fx at deltage i ansættelsessamtaler, fungere som koordinator på en opgave eller udarbejde første udkast til en ny vejledning.

Som uddannelsessekretær skal du evne at skabe god kontakt til eleverne og have øje for, hvor vigtigt et godt uddannelsesforløb er. Derfor skal du være god til at kommunikere og være tålmodig og positiv. Du skal være parat til at tage ansvar og træde til, hvor det er nødvendigt og kunne trives med at arbejde selvstændigt med egne opgaver.
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til KMD OPUS, KMD EDH, Access, Excel og NemØkonomi og meget gerne også viden om erhvervsuddannelsesområdet.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 11. maj 2021)

Foto: ABW