Hvis du elsker gode bøger, kan lide at diskutere, hvad du læser og går i fjerde, femte eller sjette klasse, så skal du seriøst overveje at blive optaget blandt ”Byens Bedste Bogædere”.

”Byens Bedste Bogædere” består af tre klubber. Én på Korsør Bibliotek, én på Skælskør Bibliotek og én på Slagelse Bibliotek.

Vi mødes i klubberne cirka hver tredje uge og læser til hvert møde en bog indenfor en bestemt genre. Det kan være bøger om det sjove, det triste, sport, gys og gru, venskaber, problemer, fantasy, krig og meget, meget mere.

Møderne i klubberne består af en skøn blanding af bogsnak, quiz, guf og masser af hygge.

Hvis du har lyst til at være med, er det blot at smutte ind på slagelsebib.dk og tilmelde dig – og tilmelding kan ske frem til 29. september kl. 12.00. Men altså… Skulle du høre om læseklubben fra en af dine venner efter denne frist, og synes du, det lyder som en fed ide, så grib fat i os på bibliotek og måske vi kan finde plads til dig i klubben.

Vi mødes første gang på følgende datoer:

Bogæderne i Skælskør: tirsdag 3. oktober kl.16.00.
Bogæderne i Korsør: onsdag 4. oktober kl. 16.00.
Bogæderne i Slagelse: torsdag 5. oktober kl. 16.00.

Vi mødes i alt omkring otte gange i løbet af sæsonen. Derudover har vi til jul en hyggelig juleafslutning, hvor vi mødes med bogæderne fra de andre byer. I slutningen af sæsonen mødes vi til en quiz med de andre klubber, hvor du og de andre bogædere bliver udfordret på jeres viden om litteratur, musik, film, sport og meget mere.

Pressefoto