Læserbrev fra:
Kurt A. Nissen
Landsgravvej 66
4200 Slagelse tlf.23744821
Mail: kurt.nissen@outlook.dk

Pressefoto

Fortove og cykelstier i Slagelse kommune har mange ujævnheder, huller og opgravninger som ikke er dækket ordentligt til, dette emne var også til debat på Ældre Sagen politiske møde på Slagelse bibliotek, flere fortalte at de ældre og gangbesværet falder og brækker arm eller ben, cyklister risikere også at vælte. Desværre er der ikke afsat midler direkte til dette arbejde i budgettet for 2022 heller ikke Venstre har noget med i deres forslag.

Borgmester John Dyrby Poulsen som sad på bagerste række som tilhører, bad om ordet og tilbød Borgmesterkandidaten fra Venstre Knud Vincent at de kunne afsætte 4 millioner til at forbedre fortove og cykelstier. Borgmesterkandidaten tog ikke imod tilbuddet, han ville hellere snakke med hele byrådet når han blev Borgmester (sådan forstod jeg det)
Det syntes jeg er under al kritik, hvorfor ikke vise sig som en politiker der gerne vil kommunen det godt og så tage imod tilbuddet, men NEJ han sagde nej på trods af at han hele tiden siger han vil det gode samarbejde, men åbenbart ikke før han selv bliver Borgmester.

For øvrigt vil Venstre og Socialdemokratiet heller ikke genskabe de nedlagte handicapparkeringspladser ved Stillinge strand. De handicappede er ikke velkomne på stranden, LA ved Villum Christensen syntes at de kan søge hen til andre strande.

Hvorfor nedlægge noget der har fungeret godt i over 20 år, ingen er blevet kørt ned og de Handicappede har været glade for at kunne komme på en god strand hvor der også er Handicaptoiletter, toiletterne er der stadigvæk men ingen parkeringsmuligheder for de handicappede.