Slagelse Erhvervscenter er så småt ved at vende tilbage fra ferie, hvorfor august indleder et nyt forretningsår med en række arrangementer i erhvervsregi. Her får du overblik over hvilke arrangementer, der rammer Slagelse Erhvervscenter i løbet af august: slagelse erhvervscenter

20. august: Sociale medier – hvorfor? Hvordan?
En stor del af virksomheders branding foregår i dag over internettet; de traditionelle medier er i høj grad uddøende, og særligt de sociale medier vinder frem. Med denne temadag omkring sociale medier, er det muligt at blive klogere på brugen af disse, når oplægsholder og ekspert i brugen sociale medier, Astrid Haug, vil undervise de fremmødte. Dagen vil byde på både teori og praksis – så husk computeren.
Pris: 175 kr.
Tid og sted: 20. august, kl. 9-15 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Læs mere her.

26. august: Raketvækst.
Med dette kursus, der foregår som internat over 3 dage, kan du kickstarte din virksomhed med fuld fart. Der bliver sat fuld fokus på strategi og lagt konkrete handlingsplaner for din virksomhed, ligesom du bliver trænet i at skærpe processer og skaffe nye kunder. Det er et tredages-kursus, hvor man bliver indlogeret på Kobæk Strand konferencecenter.
Pris: 8125 kr.
Tid og sted: 26. august, kl. 8.30 til 28. august, kl. 14 på Kobæk Strand Konferencecenter.
Læs mere her.

31. august: Kina og Slagelse – Et ocean af muligheder.
Dette er et informationsmøde, der skal oplyse dig om alle de muligheder, det kommende samarbejde mellem Whenzou, Kina og Slagelse vil betyde. Det åbner et hav af muligheder for bl.a. erhvervslivet og kulturlivet, der nu får en endnu lettere adgang til kinesiske markeder; og de til vores.
Pris: Gratis – tilmelding påkrævet.
Tid og sted: 31. august, kl. 14-18 i Slagelse Musikhus.
Læs mere her.

Listen opdateres løbende…