Bejerholms Granit & Haveservice
Olstrupvej 120
4243 Rude
29 42 55 22
bejerholm.dk@gmail.com

Følg Bejerholms Granit & Haveservice på Facebook

Kyndig hjælp til havearbejdet
Når det bliver forår kan vi endelig nyde solens varme i haven, men det er også den tid på året, hvor arbejdsopgaverne kan virke overvældende. Mælkebøtter vælter frem, græsset skal slås, og senere på sommeren skal hækken klippes og buske beskæres, så haven ikke bliver en jungle. Kun en tåbe frygter ikke haven, siger man, og det er da også rigtigt, at man kan bruge mange weekender på det hårde havearbejde, hvor man i stedet kunne sidde på terrassen med en god kop kaffe.

Her kommer Bejerholms Granit & Haveservice ind i billedet, for de har 25 års erfaring med vedligeholdelse af grønne områder, så her kan du få løbende hjælp, så du kan nyde din fritid i hele havesæsonen.

Firmaets haveekspertise udspringer af arbejdet med stenhuggeri til gravpladser, men også til hus og have, hvor sten er en elegant form for udsmykning.

Karakter til din have
Bejerholms Granit & Haveservice kan opfylde de fleste af dine haveønsker, hvad end det er havebordet med bænke eller et fuglebad. Har du brug for en smuk og solid havemur eller en fin trappe foran huset, er du kommet det rigtige sted hen. Søger du en skulptur til haven, en springvandssten eller en marksten ud til vejen med navn og husnummer, så kontakt firmaet med din idé.

Måske har du selv en sten, du vil bruge til formålet – og hvis ikke har Bejerholms Granit & Haveservice et stort udvalg. Prisen afhænger af bogstavernes eller logoets størrelse, samt transport frem og tilbage, men de udfører også arbejdet på stedet.

Og så er vi tilbage til den anden af Bejerholms spidskompetencer, nemlig vedligeholdelsen af alt det grønne i din have, hvor de kommer ud til dig og hjælper med de opgaver, du mest har brug for hjælp til.

En frodig grøn græsplæne
Har du en græsplæne, har du sikkert opdaget, at græsslåning er en af de mest tidskrævende opgaver i haven. Det anbefales, at man slår græs mindst én gang om ugen i vækstsæsonen. Derfor er der også mange travle haveejere, der nedlægger græsplænerne til fordel for bede og fliser, men en frodig og velplejet græsplæne har mange fordele, især hvis man har børn.

Bejerholms Granit & Haveservice sørger ikke bare for at slå din plæne, de kan også rense den for ukrudt, rive blade op samt vande og gøde, så den er blød og grøn under fødderne hele sommeren.

De har også stor erfaring med klipning af hække og vedligeholdelse af dem. Måske kan du selv klare opgaven med beskæring, men orker ikke transporten til genbrugspladsen? Bejerholms Granit & Haveservice kan nemt og hurtigt hjælpe dig af med alt haveaffaldet.

Har du brug for en fast aftale angående service af grønne områder, små eller store haver samt fællesarealer på Sjælland, så kontakt Bejerholms Granit & Haveservice.

 


sølvpartner