Guard your soul
Rolandsvej 10
4220 Korsør
40 40 67 43
bettina@guard-your-soul.dk

Følg Guard your soul på Facebook 

Hjælp til at bryde dine usunde mønstre
Alt for mange moderne mennesker lever i en nærmest permanent tilstand af stress og angst. I små doser er stress godt, da man agerer og får handlet. Men hvis vi er overmandet af det, og hver dag er badet i negative energier, er vi selvsagt i en meget usund tilstand.

Det kan være sin sag at få pulsen ned; det kræver som regel hjælp ude fra, fra et menneske, der er i stand til at lytte og guide dig i den rigtige retning. Det kan eksempelvis ske gennem healing.

Hos Guard your soul modtager du englehealing med englekontakt. Den spirituelle forståelse af engle er, at de er åndelige væsener, der kan kommunikere med og hjælpe mennesker. Det er ikke vigtigt, om du oplever dig selv som spirituel, for det du modtager hos Guard your soul er kærlighed fra en universel energi, som indehaver Bettina Müller Rugaard skaber forbindelsen til. Det eneste, du skal gøre, er at tage imod. Healingen kan foregå hos Guard your soul ved Korsør eller gives som fjernhealing.

Styrkende God og kærlig energi
Når du træder ind af døren, mærker du straks den kærlige energi i rummet. Der er samtale inden healingen, som sker mens du ligger på en briks. Efter healingen er der guidens. 

Healing betyder helbredelse, både i fysisk og psykisk forstand. Healing kan ikke gøre det ud for lægelig behandling af sygdomme, men det kan bruges supplerende til forløsning af smerter, negative følelser og blokeringer og gøre en positiv forskel for dig på et dybere plan. Healingen hos Guard your soul efterlader dig med en afbalanceret fornemmelse i kroppen, fornyet energi, håb og englenes styrke.

Det er en selvkærlig og livslang rejse at finde hjem til kernen i dig. Du kan starte din hos Guard your soul.

Kunderne skriver
”Bettina giver både powerfulde og magiske behandlinger” – Margit

”Skøn fantastisk healing med lysaktivering… skøn hjertelig kvinde og energi hun formidler” – Angelin

”Tak for en helt fantastisk oplevelse med lysaktivering. Jeg har den med mig endnu” – Charlotte

”Skøn healing med fantastisk hvid engle energi – mærkede hvordan energien løb gennem hele kroppen til fuldstændig afslappelse. Prøv det” – Hanne

”Bettina har med den største professionelle og medfølende tilgang hjulpet mig med flere ”lag” af bekymringer, overbelastning af nervesystemet og traumer. Bettina gør med sit eget englevæsen, at jeg er tryg og rolig, når jeg får healing. Jeg kan kun varmt anbefale Bettina” – Brita

Bettina Müller Rugaard

sølvpartner