Malermester Cecilie Græbe
Strandvej 9
4270 Høng
28912607
maler@ceciliegraebe.dk

Når tiden er til ny maling
Der er næppe noget, der som ny maling frisker et rum op. En nymalet stue er den perfekte baggrund for at trylle med indretningen. Malermester Cecilie Græbe hjælper med mange forskellige maleropgaver, både indendørs og udendørs. Firmaet er hjemmehørende i Høng, men har mange kunder i Slagelse, både private og virksomheder.

Det var ikke nogen selvfølge, at Cecilie Græbe skulle blive selvstændig. Faktisk blev hun presset ud det, da hendes tidligere mester fik en skulderskade, og spurgte om hun ville overtage firmaet. Det har hun ikke fortrudt. Livet som selvstændig malermester giver stor fleksibilitet, samt tid og ro til at sætte kvaliteten i højsædet. Med eget firma kan Cecilie også bedre rådgive kunderne om de rette løsninger, f.eks. om valget af farver.

Farver påvirker sindet
Man kan blive glad af en farve og deprimeret af en anden. Det er individuelt hvordan farver virker – en farve der opleves positivt af en person, kan opleves negativt af en anden. Farvesmag er med andre ord lige så varieret som eksempelvis musiksmag. Er man i tvivl anbefaler Cecilie Græbe altid hvid.

For alle der arbejder med indretning, er hvid den naturlige grundfarve. Når man vælger at male væggene hvide, har man en baggrund, hvor virkningen af tekstiler, malerier, møbler og planter er så meget større. Hvide vægge står godt til alle mulige farver: Primærfarverne rød, blå og gul. Komplementærfarverne grøn, orange og lilla. Hvid fungerer også pragtfuldt sammen med sort. Så når du vælger at få malet hvidt, får du større muligheder i den øvrige indretning.

Maling eller tapet
Men der er også masser af gange, hvor Malermester Cecilie Græbe anbefaler en anden farve end hvid. En enkelt væg med en flot mørk farve kan f.eks. gøre et stort rum hyggeligere, da det føles mindre. På samme måde som det føles lavere til loftet, hvis man maler loftet mørkt.

I dag er der et væld af tapeter og teknikker, som kan gøre væggene til fabelagtige kulisser for interiøret eller rene kunstværker i sig selv. Et smukt tapet på en enkelt væg kan fungere som et stort maleri. Cecilie er ikke bange for at tænke utraditionelt og har altid masser af ideer både til børneværelset, badeværelset og stuen.

Uanset valget af farve eller teknik, eller om du skal have malet en enkelt væg eller et helt hus, kan du være sikker på, at opgaven bliver løst til perfektion. Malermester Cecilie Græbe bruger udelukkende kvalitetsmaling og -tilbehør.

Du er altid velkommen til at kontakte firmaet for et uforpligtende tilbud:

28912607       
maler@ceciliegraebe.dk

sølvpartner