Slagelse Magasinet
v/ Katrine Hjort Holck
26 34 38 34
katrine@slagelse-magasinet.dk

Følg Slagelse Magasinet på Facebook 

Katrine uddeler Slagelse Magasinet. Pressefoto.

“Det Gode Liv” i Slagelse
Seks gange årligt udkommer Slagelse Magasinet, der profilerer Slagelse og samler borgere, foreningsliv og erhvervsliv om lokale aktiviteter. De gode historier om byens butiksliv og foreningsliv når her bredt ud til borgere, turister og tilflyttere.

”Samtidig med at FK Distribution omdeler magasinet til husstande i 4200 Slagelse, er jeg på gaden og distribuerer selv magasinet til butikker, caféer, biblioteket, venteværelser og andre hotspots i Slagelse. Og så har Vestsjællands Centret takket ja til at profilere Slagelse Magasinet i samtlige af deres infostandere i Centret ved hver udgivelse,” siger udgiver og redaktør Katrine Hjort Holck, der er uddannet grafiker.

80 flotte sider
Slagelse Magasinet udkom første gang i november 2019 med et oplag på 15.000 og 80 glittede sider. Magasinet er gratis for de mange læsere, da det er finansieret af annoncørerne – lokale virksomheder og foreninger. Slagelse Magasinet samarbejder også med byportalen Dit Slagelse, der ligeledes har fokus på de positive lokalnyheder – online.

I den allerførste udgave af magasinet kunne læserne bl.a. orientere sig om julens aktiviteter, teaterforestillinger, Fællesskabsstafetten (en del af sundhedsugen), renoveringen hos KIA-forhandleren Kjerulff og kirkernes visning af kunst, som er støttet af lokale frivillige.

Den første udgave af Slagelse Magasinet. Pressefoto.

”Januar 2020-udgaven er ligeledes fyldt med gode historier, besøg på Kokke- & Tjenerskolen, opskrifter, kreative ideer fra FRIrum LAB, interviews med spændende mennesker og inspiration til rejser. Og en konkurrence minsandten også,” siger Katrine Hjort Holck.

For alle der handler lokalt
Ingen by uden handel. Slagelse Magasinet har bl.a. til formål at bevare og øge et attraktivt og levende handelsliv i Slagelse. Slagelse Magasinet tilbyder således en slagkraftig printmarkedsføring af byen og dens butikker til konkurrencedygtige priser. Op mod 30.000 personer forventes at læse Slagelse Magasinet. Magasinet nærlæses, gemmes og er en af de vigtigste kilde til information om tilbud, nyheder, seværdigheder og arrangementer i og omkring 4200. Promoveringen af arrangementer sker bl.a. i samarbejde med byportalen Dit Slagelse.

Har du en virksomhed eller en forening, som ønsker deres budskaber ud i hele 4200, så kontakt Slagelse Magasinet

Følg Slagelse Magasinet på Facebook og hold dig opdateret om bl.a. deadlines og aktuelle tilbud. 

Den anden udgave af Slagelse Magasinet. Pressefoto.

premiumpartner