Foto: Solbjerg Rudetoning

Solbjerg Rudetoning
Solbjergvej 4
4270 Høng
42 90 91 00
solbjerg@rudetoning.com

Følg Solberg Rudetoning på Facebook 

Skyg for solen med solfilm
Der er mange fordele ved solfilm. Først og fremmest reduceres varmeindfald og blænding. Også UV-stråling blokeres. Derfor får flere og flere monteret solfilm i både biler og bygninger, og det er ofte solfilm, der stammer fra Høng, den hyggelige by på Sjællands vestkyst mellem Kalundborg og Slagelse.

Solbjerg Rudetoning i Høng er en lille, kvalitetsbevidst virksomhed, der har specialiseret sig i solfilm og beskyttelsesfolie til biler. De tilbyder mange forskellige slags solfilm, og de tilbyder også bilreklamer og skilte med alt fra logoer til slogans.

Behagelig bilkørsel
Indehaver Mike Andersen har altid interesseret sig meget for biler, og ikke mindst komforten i biler. Han er uddannet tømrer og har ydermere erfaring som vinduespudser, og det var med dén erfaring, han opdagede hvor stor en forskel solfilm kan gøre – på både biler og bygninger. I 2017 stiftede han Solbjerg Rudetoning, der i dag samarbejder med over 50 bilforhandlere. Mange der køber en ny bil, ønsker rudetoning med det samme.

Derudover har Solberg Rudetoning en lang række tilfredse private kunder.

”Solfilm kan både give bilen et stilrent og eksklusivt udseende, give lidt privatliv i bilen, og derudover giver rudetoning varme- og UV-afvisning samt skyggeeffekt, så der er bedre indeklima i bilen til gavn for bl.a. børn og dyr – og til de lange køreture på ferien,” oplyser Mike Andersen.

Bedre indeklima
Montering af solfilm på bygninger sker efter samme metode og princip som på biler.

”Jo mørkere solfilmen er, jo mere bliver der skygget. Solfilmen sænker strålevarmen, der bryder igennem glassene, og på den måde får man bedre indeklima og sparer på CO2-udledningen, da man efterfølgende ikke har behov for at lade sin aircondition eller lignende køre,” forklarer Mike Andersen.

Solberg Rudetoning monterer solfilm i alle slags bygninger, bl.a. kontorbygninger, skoler og institutioner, hvor folk opholder sig hele dagen, og hvor der nemt bliver varmt. De monterer også solfilm hos private, især i stuen og køkken, så der ikke bliver nær så varmt.

Beskyt din bil
Solbjerg Rudetoning tilbyder også beskyttelsesfolie til biler, så den fremstår flot i længere tid. Beskyttelsesfolie er designet til at beskytte særligt udsatte områder, hvor de små skader kan opstå ved daglig kørsel og brug. Det er typisk på paneler, håndtag og kofanger, så folien tager slagene i stedet for lakken.

Effektiv reklame
Solbjerg Rudetoning laver også reklamer og anden dekoration på biler for både private, bilforhandlere og erhvervsdrivende. De store klistermærker med eksempelvis logo, navn eller slogan er skræddersyet og tilpasset den enkelte bil. Både store, små, varevogne og andre firmabiler får påmonteret reklamer. De laver også demoreklamer for bilforhandlere, som ønsker at promovere en ny model. Derudover kan de lave reklamer på skilte, f.eks. til en byggeplads.

På deres hjemmeside kan du se et billedgalleri med mange eksempler. Du er altid velkommen til at kontakte Solbjerg Rudetoning for et uforpligtende tilbud. De løser alle opgaver inden for rudetoning, folieindpakning og reklamer til alles tilfredshed.

Kunderne siger
”Super flot arbejde. Lækkert med montering af solfilm på ens egen adresse” – Nicklas

”Gode priser. Super god service og utroligt flot arbejde! – Peter

”Rigtig godt stykke arbejde på begge vores biler, fuldt ud tilfredse og god service” – Martin

 

Foto: Solbjerg Rudetoning

sølvpartner