Kongegaarden inviterer jer alle til fernisering af den særlige dialogudstilling ZEITBRÜCKE med værker af Jacob Alrø, Viktor-Emil Dupont Billund og Harald Isenstein. Det sker den 8. juni kl. 16-19.

ÅBNINGSTALE kl. 16.15 i Kongegaardens koncertsal v/Henrik Broch-Lips, kunsthistoriker og leder af Kunsthal Kongegaarden

Med den nødvendige ekspertise i klassisk modellering har ​​de to akademiuddannede billedkunsttalenter Jacob Alrø og Viktor-Emil Billund skabt en eksperimenterende udstilling, der i tæt dialog med Isensteinsamlingen udforsker det rumlige portræt i en klassisk såvel som udvidet forstand. ZEITBRÜCKE bidrager til det vedvarende arbejde med at reaktivere Isensteinsamlingen, der består af næsten 6000 værker af den dansk-tyske jødiske kunstner Harald Isenstein (1898 – 1980).

Udstillingen er en kalejdoskopisk samling af værker, der peger både frem og tilbage i tiden. Den præsenterer et stort spænd af materialer, teknikker og udtryk, som åbner for nye muligheder for at se på vores fortid og nutid i en relevant, tidssvarende og oplysende ramme, hvor også den skulpturelle genres nutidige relevans kan udfordres og fortolkes.

Pressefoto