Sundhedsudvalget har netop besluttet at genåbne puljen til §18 midler, da der er midler tilbage fra puljen til 2022. Det betyder, at frivillige sociale foreninger, virksomheder, organisationer, klubber, enkeltpersoner og grupper, som ønsker at søge om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde har mulighed for at søge frem til 10. marts 2022.

Slagelse Kommune afsætter hvert år midler til at støtte frivilligt socialt arbejde gennem §18-puljen. Formålet med puljen er at støtte, styrke og fremme det sociale arbejde til glæde for kommunens borgere.

– Vi håber, rigtig mange foreninger og andre aktører vil søge puljen, nu hvor vi genåbner den, så vi kan tilbyde og understøtte endnu flere aktiviteter og arrangementer inden for frivilligt socialt arbejde i 2022. §18-midlerne er med til at skabe og understøtte gode rammer for den frivillige indsats, som gør en stor forskel for mange mennesker, udtaler et samlet Sundhedsudvalg.

Puljen til §18-midler er genåbnet, da der var et restbeløb tilbage fra puljen på 658.131 kr. for 2022. Derfor åbner Slagelse Kommune op for en ny ansøgningsrunde, og ansøgningerne vil blive behandlet ud fra sidste års kriterier, som kan ses på slagelse.dk/paragraf18. Foreninger/aktører, som allerede har fået tildelt midler til 2022, kan også søge.

Ansøgningsfristen er den 10. marts 2022. Sundhedsudvalget vil beslutte hvilke ansøgninger, som får tildelt midler på udvalgets møde den 28. marts 2022.

Foto: ABW