Hvordan kan man gribe hverdagen og være i livet i en situation, hvor man er pårørende til et menneske, der har tanker om at tage sit eget liv? Det vil være naturligt, at følelserne er kaotiske, og at man står med utryghed og mange spørgsmål. I denne livetalk kan du opleve en personlig fortælling om emnet, samt høre en fagperson dele sin viden om almindelige reaktioner hos den pårørende, for eksempel omkring ansvar og grænser. Vi taler både om, hvordan man som pårørende selv kan finde fodfæste, og hvordan man kan være en støtte for sin kære i en svær tid. Vi vil også snakke om, hvor man kan finde hjælp i processen.

Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet. Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

OBS: Hvis du er bekymret for nogen og har brug for hjælp lige nu og her, kan du kontakte Livslinien på tlf. 70 201 201 eller Klinik for selvmordsforebyggelse på tlf. 58 53 73 73.

Se med på PsykInfos Facebookside

DATO
Onsdag den 29. november 2023
TID
Kl. 19:00 – 20:00
STED
Livetalk på PsykInfos Facebookside
Pris: Gratis

Foto: ABW