Slagelse Street Art er nået til den svære to’er. For andet år bliver Slagelse Bymidte nemlig indtaget af 20 professionelle kunstnere, som er med til at gøre Slagelse til et mere farverigt og spændende sted.

Slagelse Street Art inviterer nogen af de største danske og internationale Street Art kunstnere til Slagelse. Og du er inviteret til at følge med i deres værkers tilblivelse!

Festivalen løber fra torsdag 5. maj til lørdag 7. maj og kan oplevelses på Slagelses gader og torve. Tag turen rundt i byen fra Nytorv, Rådhuspladsen og Atriumtorvet. Derfra går turen gennem VestsjællandsCentret og rundt gennem Jernbanegade, Christiansgade og til sidst Frederiksgade. Her kan du opleve kunstnerne male på deres værker fra torsdag til lørdag.

Har du selv lyst til at male, er der workshop for børn og unge på Nytorv fredag fra kl. 15-17, samt lørdag fra kl. 10-13 og kl. 14-17.
Slagelse Street Art er en festival for urban kunst, som er med til at skabe liv i bybilledet.
Flere af de store kunstværker er permanente og forbliver som pynt i bybilledet efter festivalen.

Festivalen drives af en styregruppe bestående af Slagelses kultur- og handelsliv, Slagelse Musikhus, Slagelse Forskønnelsesselskab, Business Slagelse, Sct. Michaels Nat, Vestsjællands Centret, Destination Sjælland, Slagelse Festuge samt Institut for Urban kunst.

Alle kunstnerne kan findes her:
https://slagelsestreetart.dk/kunstnere/

Pressefoto