Efter en veloverstået Kunst i Pinsen – kan Finn Møller fra MØLLER i mejeriet-kunstgalleri nærmest ikke få armene ned af begejstring.

”Det har været en fantastisk Pinse, 3 dage med rigtig mange besøgende, mange spændende snakke om kunst og naturligvis også gode handler. Jeg er så glad og tilfreds siger Finn Møller ”Vi har med vores godt 400 m2 udstilling lov til at have 40 gæster af gangen, både søndag og mandag, måtte jeg flere gange tælle op, så vi ikke overskred grænserne, det var tæt på, men jeg kunne lige akkurat undgå at låse dørene.

Gæsterne på Kunst i Pinsen har igen i år vist sig fra deres bedste side, alle har været utrolig gode til at holde afstand, brugt vores håndsprit og haft mundbind på. Flere havde også mobiltelefonen i hånden, slået op på Corona-passet, til trods for at det ikke er nødvendigt når man besøger et galleri.

Særudstilling

Møller har ud over de faste kunstnere besøg af 2 gæstekunstnere, Lene Koogi med udstillingen ” Encaustic” malet med stygejer og farvet voks og Elsebeth Hornung som syr portrætter i stof. Begge kunstnere var i perioder også i galleriet og det gav rigtig meget dialog om metoder og materialer.

MØLLER i mejeriet – kunstgalleri har altid mindst 40 udstillere af malerier, keramik og skulpturer, og der blev studeret og kommenteret kunst i alle hjørner af det spændende galleri, der som navnet siger er indrettet i Kirke Stillinge Gl mejeri.

Særudstillingen kan ses frem til 13 juni og der er åbent torsdag til søndag, hele året.

Pressefoto