Slagelse Bibliotek inviterer alle 13-19-årige bogelskere til kreativ eftermiddagshygge. Man skal snakke om de bøger, man har læst for nylig. Romaner, graphic novels, lydbøger, noveller, digte. YA, gys, grin, sci-fi, fantasy om stærke superhelte, skrøbelige outsidere og alle dem midt imellem. De gode og de dårlige læseoplevelser – men især dem som har tryllebundet os og som man vil dele med alle andre.

Man skal lave lækre billeder med citater og flotte bogomslag, optage anmeldelser og reaktionsvideoer med yndlingsbøger. Alt det ryger ud på deres Instagram-konto @THESOMEBOOKCLUB så det kan deles igen og igen. Målet er nemlig at give de gode læseoplevelser videre og inspirere både os selv og alle andre.

THE SoMe BOOKCLUB mødes hver anden tirsdag fra 22. februar og frem til 17. maj. De helt præcise datoer er: 22. februar, 8. marts, 22. marts, 5. april, 19. april, 3. maj, 17. maj.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk alle mødegange og skulle der være en enkelt eller to gange, du ikke kan deltage er det helt ok.

Læs mere her

Foto: JDL