Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse
Tlf. 58 50 05 11
E-mail: info@superbowl.dk

Følg Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse på Facebook.

superbowl facadeÅbningstider
Mandag og tirsdag kl. 12.15 – kl. 20.00
Onsdag og torsdag og fredag og lørdag kl. 12.15 – 22.00
Søndag kl. 12.15 – 18.00

Læs mere om åbningstider. 

Oplevelser for hele familien
Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse er et moderne underholdningscenter for hele familien. Denne billedserie giver et godt indtryk af centrets mange tilbud.

I 1994 åbnede centret under navnet Superbowl Slagelse. I 2012 skiftede det til sit nuværende navn. Da blev de 14 topmoderne bowlingbaner suppleret med 5 af verdens bedste golfsimulatorer, som benyttes året rundt af både fritids- og elitegolfere.

superbowl golfcenter

Golf på verdens bedste baner
Med vejledning fra det kyndige personale kan folk, der aldrig før har prøvet at spille golf, få nogle hyggelige timer på de virtuelle baner. Golfcentret danner ofte rammerne om de indledende runder af en firmafest eller julefrokost eller en af aktiviteterne i en uforglemmelig polterabend.

Eliten og den ambitiøse klubgolfer tiltrækkes af golfcentrets Trackman, der er den ubetinget mest præcise i hele verden til at måle, hvordan golfudøveren har slået og kan udvikle sit spil. Du kan kort sagt lære dit golfspil bedre at kende og undgå en kold start, når forårssæsonen starter.

Alle andre kan slå sig løs i simulatoren, hvor de kan se vinden i træerne og høre fuglene kvidre. Her har du nem adgang til verdens bedste baner som Valderrama Golf Course eller St. Andrews, The Old Course.

superbowlBowling dag og nat
Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse har fortsat fokus på bowling og lægger baner til typer sammenkomster for private og erhverv. Alle aldersgrupper har adgang til banerne. Discobowling er eksempelvis et tilbud til ferierende skolebørn, som kan bowle til lysshow og høj musik.

Midnightbowl er for voksne, der vil opleve den unikke atmosfære i centret, når lyset slukkes og musikken skrues op. Midnightbowling er ofte et supplement til en hyggelig middag i restauranten.

Bytur & bowl består af 1 eller 2 timers bowling, skoleje, 1 fl. spiritus, 1 kande sodvand og masser af god musik.

Har du aldrig prøvet at bowle før, kan du blive klogere på reglerne her. 

Pool og spillemaskiner
Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse rummer også en spillehal med 23 gevinstgivende spillemaskiner. Du kan vinde kontanter og få serveret gratis kaffe, the, kildevand og sodavand, når du benytter maskinerne.

Pool- & billardhallen er Slagelses eneste sted, hvor du kan spille pool. Her er to borde med møntindkast (kr. 10,-) og fem borde, hvor du betaler kr. 1,-/min. Der er koldt øl i hanerne, høj musik og god stemning.

superbowl2


premiumpartner