Der er travlt i Antvorskov Kirke i juledagene og den 28. december, den førstkommende søndag efter juledag.

24. december: Julegudstjeneste ved Sine Sofie Sørensen kl. 14.30 og kl. 16.00.
Skal julen have et ekstra nøk op i hyggelighedsgrad, er det nærliggende at bruge en times tid i Antvorskov Kirke, hvor juleaften for alvor skydes i gang med de kendte salmesange, prædiken fra juleevangeliet – samt en masse lys, god stemning og alt hvad julen ellers er indbegrebet af. Det er en god idé at komme i lidt god tid, hvis man vil sikre sig en god plads i kirken, da der som regel er mange mennesker.

25. december: Juledagsgudstjeneste ved Christina Christensen kl. 10.
Når julemaden for alvor har sat sig på siden, alle gaverne er pakket ud, og træet stadig står pyntet i stuen; så er det måske også tid at nyde hinandens selskab, og det glædelige budskab, som julen jo faktisk handler om.

26. december: 2. juledagsgudstjeneste ved Sine Sofie Sørensen kl. 10.
Julen lakker efterhånden mod enden – selvom man i kirken vil påstå, at den først for alvor slutter en gang i januar ved hellig tre konger. Derfor er der også rig mulighed for i kirken fortsat at dyrke julen og alle dens glæder. Her vil fortsat være pyntet op i den rummelige kirke, der vil være julesalmer – og prædikenen vil fortælle om de eventyrligheder, som Jesu fødsel var omgivet af, og stadig er det.

28. december: Julesøndag ved Sine Sofie Sørensen og Christina Christensen kl. 10.
Den førstkommende søndag efter juledag vil være omspændet af glæden ved fødslen af frelseren, Jesus Kristus.

julebog