3. marts: Rim og Ballade med Albert på Slagelse Bibliotek.

Traditionelt har vi altid brugt mange rim og remser i det danske sprog, og gerne med musik til. Forskningsmæssigt viser det sig også, at den spontane musik og rim har en kolossal betydning for vores motoriske, musikalske og ikke mindst sproglige udvikling. Du kan læse meget mere på bibliotekets hjemmeside, hvor det også er muligt at tilmelde sig det gratis arrangement: Læs her.

skb_24.sep_.albert

 

17. marts: Teater for de mindste: Dig og dit tøjdyr på Slagelse Bibliotek.

Teater Ratata kommer til Slagelse, hvor de vil underholde de mindste børn med et musikalsk show, hvor børnene selv er med til at skabe fortællingerne med deres egne tøjdyr; og forældrene har naturligvis også husket deres tøjdyr. Se mere her.

dig_og_dit_toejdyr_pr_

Del på sociale medier