Alle er velkomne, når Fabrikken – Center for Sundhed holder åbent hus lørdag den 7. marts.

Fabrikken – Center for Sundhed i Slagelse er et træningscenter på 3000 m2, der udover træning tilbyder fysioterapi, kostvejledning, kiropraktik og massage. Til åbent hus er der rig mulighed for at prøve alle de spændende tilbud som Fabrikken kan tilbyde.

Du kan blandt andet prøve de forskellige træningsmuligheder, få en gratis fodscanning til indlæg i sko, samt en ultralydsscanning hos kiropraktoren, 20 minutters gratis samtale hos fysioterapeuten, 15 minutters gratis massage af nakke og læg, få målt din metaboliske alder samt fedtprocent hos diætisten, hør om Fabrikkens favorable rabataftaler med adskillige virksomheder i området – og meget andet!

Jacob Søndergaard
Jacob Søndergaard

Derudover kommer Jacob Søndergaard og holder et inspirerende og underholdende foredrag. Jacob er personlig træner og kendt fra DR1 programmet ”Rigtige mænd”. Derefter afholder han en træningsworkshop, hvor funktionel træning er i fokus.

I løbet af dagen, vil der være adskillige konkurrencer og gode tilbud, hvor det også er gratis at melde sig ind i centret. Med en indmeldelse til åbent hus, følger der automatisk 1 måneds gratis træning samt deltagelse i konkurrencen om et 12 ugers træningsforløb med personlig træner og diætist (værdi 6.000 kr.).

På dagen er det ganske gratis at træne og afprøve de forskellige tilbud som CrossFit, Shape Up, CoreSlide, og ikke mindst boksetræning med den tidligere verdensmester Jesper D. Jensen.

Det bliver en dag med sved på panden, smil på læben og masser af god underholdning til både krop og sind, når Fabrikken – Center for Sundhed holder åbent hus lørdag den 7. marts. kl. 11 – 16.

Se holdprogram og meget mere.