Mediefonen Lille Noerd

Den 25. april bliver børnenes fest i Slagelse Musikhus, hvor Anders og Katrine fra Lille Nørd kommer og rusker op i de børn, der måtte bo her.

Lille Nørd er nok et af de mest kendte børneprogrammer for tiden, og de har hver eneste dag et program kørende på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor de tegner og fortæller om den forunderlige verden, der omgiver os. Hvadenten det er påske, og de skal male strudseæg, eller om det er sommer, og de klæder sig ud som myg, så foregår det altid med et fantastisk humør og med en så fængende atmosfære, at selv ikke skolelærerne formår at holde børnene så fokuserede, som de to små nørder, Anders og Katrine kan.

I Slagelse Musikhus vil man udover fortællinger også kunne høre alle de kendte sange fra Lille Nørd-programmet; bl.a. “Nu kører det” og “Anders og Katrine”, ligesom Katrine vil spille nogle af sine egne sange. Ydermere er der mulighed for at få autografer og billeder efterfølgende til alle, der gerne vil blære sig lidt nede i børnehaven eller på skolen.

Det løber af stablen den 25. april, og du kan læse mere om begivenheden på Slagelse Musikhus’ hjemmeside, hvor man også kan sikre sig billetter til denne festlige dag for børn og barnlige sjæle!