Haveselskabets Sydvestsjælland Afdeling vil gerne udbrede haveglæden og søger derfor aktive medlemmer bosat i Slagelse by og omegn.

Som aktivt medlem deltager du i kredsarbejdet ved at tale og mødes med andre haveinteresserede og udveksle erfaringer. Du vil være medbestemmende om hvilke arrangementer, foredrag, ture og rejser der skal arrangeres. Til arrangementerne hjælper deltagerne hinanden med det praktiske, f.eks. at kontakte foredragsholderen/haveværten, reservere lokale, informere medierne og tage imod entreen.

Kom og mød haveselskabet til et af de kommende foredrag:

”Den helt rigtige have” med Nina Ewald
Onsdag d. 11/3 kl. 19.00 på Skælskør Bibliotek, Foredragssalen, Vestergade 4, 4230 Skælskør. Entre: 50 kr. medlem / 75 kr. ikke-medlem.

Alle haveejere har gjort sig tanker om, hvordan deres ønskehave skal være. Der er stor forskel på, hvilken type have f.eks. en ung børnerig familie har behov for – og den have, som et pensionist-ægtepar kan lægge mange timers arbejde i hver dag. Det vigtigste er, at man indretter sin have, så man får optimal glæde af den, samt at funktioner, stil og udseende passer til haveejerens individuelle behov og smag.

”Til Nytte og Nydelse” med Birgit Helbo
Torsdag d. 19/3 kl. 19.00 på Slagelse Bibliotek, Den store sal, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse. Entre: 50 kr. medlem / 75 kr. ikke-medlem.

At dyrke sine egne urter og grøntsager er mere populært end nogensinde, og der er mange muligheder for at skabe smukke universer med de spiselige afgrøder. Birgit Helbo, der er havedesigner og bosiddende på Midtfyn, har besøgt en række kreative køkkenhaveejere og fortæller om deres tanker og ideer om “potageren” – den dekorative køkkenhave.

Del på sociale medier