Hvad er forudsætningerne for at opnå kapital til dit projekt eller din virksomhed? Hvilke overvejelser bør du gøre dig i forbindelse med kapitalfremskaffelse? Hvordan identificerer du dine kapitalkilder? Og hvordan udarbejder du et budget? Det er bare nogle af de emner, der bliver taget op til dette arrangement for alle der vil starte virksomhed eller skal til at give sig i kast med et større projekt.

Dagens oplægsholder er Jørn C. Nielsen fra Vision C A/S. Jørn C. Nielsen har siden 1973 været beskæftiget med finansiel og økonomisk rådgivning. Jørn har stor erfaring som ledelsesmæssig sparringspartner og har været rådgiver for mange hundrede virksomheder. Derudover har han undervist i ledelse og været censor på bl.a. FinansBachelor og FinansØkonom samt en række lederuddannelser.

Arrangementet finder sted den 11. marts kl. 15-18 på Willemoesvej 2C, 4200 Slagelse.

Du kan tilmelde dig og læse mere på: www.slagelseerhvervscenter.dk

slagelse

Del på sociale medier