Slagelse Musikhus får d. 3. december 2015 fornemt besøg, når både Davenport og Mellemblond ligger vejen forbi til en fælles koncert på Badeanstalten.

4fa58a4e3bff7c98c12520b84ea1dcd5_LFaktisk kan Davenport bryste sig af at være lokalt forankret, da gruppen har sine rødder i Slagelse, hvor de 3 drenge er vokset op – og hvor bandet i sin tid også tog form. I 2006 udgav gruppen sit debutalbum, Slow Town, der høstede fine anmeldelser på landsdækkende musikmedier. Gruppens første album blev produceret af den svenske producer, Nicolai Dunger, der har stået bag flere internationale hits.

Sidenhen udgav Davenport sit andet album i 2008 i samme ‘americana’-stil, out into Nothing. Også her var der roser at hente for den amerikansk-inspirerede musik. Davenport, der udover at være navnet på bandet, også er en by i den amerikanske delstat, Iowa, spiller netop musik inspireret af de amerikanske genrer; dette inkluderer bl.a. blues, soul, folk og country.

Efter en lang pause, hvor trommeslageren bl.a. led af en alvorlig depression – og bandets øvrige medlemmer stiftede familie og blev skilt igen, så kom tredje album, Bloodshot Eyes, i 2013.

Så det er et band med en historie, som vi kan få at se i Slagelse d. 3. december 2015, hvor vi sandsynligvis vil se et bredt udsnit af bandets udmærkede sange præsenteret på den intime Badeanstalt.

Anden del af koncerten gives af Mellemblond, der er et dansk rock-band – med danske tekster ovenikøbet. Gaffa’s anmelder spurgte retorisk i sin anmeldelse af bandets sidste udgivelse, Fra et sted, om dette kunne være årets album. Læs anmeldelsen her. Mellemblond har siden deres debutalbum i 2009 faktisk cementeret deres status som solidt rockband, der dog endnu mangler deres endelige gennembrud på de store radiostationer og scener.

Det tyder på en interessant, musikalsk aften på Badeanstalten i Slagelse d. 3. december, hvor det er super-anbefalelsesværdigt at købe sig en billet. Det kan gøres hos Slagelse Musikhus.