Henover sommeren inviterer bibliotekerne i Slagelse Kommune til en række højtlæsningsarrangementer for børn i alderen 5-10. På Dit Slagelse har vi samlet en oversigt over de forskellige højtlæsningsarrangementer:

Slagelse Bibliotek:

1. juli: Historier og Heksebryg.
Hver halve time fra kl. 13 fortælles historier; og i mens kan man blande sin egen heksebryg, så man ikke bliver tørstig under fortællingen. Det er søde og hyggelige historier for et yngre publikum i dagens anledning – og så krydres historierne med lyde fra skov og park. Alle er velkomne og tilmelding er ikke påkrævet. Læs mere her.

hoejtlaesning_023. juli: Højtlæsning på tur.
Slagelse Bibliotek har taget en stak gode historier med på tur, hvor de d. 23. juli slår sig ned i det lille hus ved legepladsen i anlægget. I historierne kan du møde kendte skikkelser såsom Pippi Langstrømpe, Alfons Åberg eller Peter Pedal – men det bliver skam også tid til nogle mere ukendte. Så kom og vær med til en dejlig højtlæsningsdag i anlægget. Læs mere her.

Skælskør Bibliotek:

30. juni: Historier om Skælskør – byer, øer og forbindelser.
Denne højtlæsning tager udgangspunkt i Skælskør, da den afholdes på Skælskør Bibliotek. For hvad er historien bag denne hyggelige købstad; måske der gemmer sig lidt spænding og uhygge i historien. Til historien serveres lækre, lokale godter. Det starter kl. 13. Tilmelding her.

30. juni: Historier og Heksebryg.
Der fortælles uhyggelige historier og samtidig serveres der (u)lækkert heksebryg til de små heksebørn, der kommer og lytter til de uhyggelige historier. Det starter kl. 13. Tilmelding her.

28. juli: Historier og trolderier.
Der læses uhyggelige troldehistorier på Skælskør Bibliotek, mens der samtidigt serveres lækre troldegodter til de små troldebørn. Det starter kl. 13. Tilmelding her.

Korsør Bibliotek:

1. juli: Højtlæsning med et twist.
Når nu det er sommer, og vejret forhåbentligt er godt, har Korsør Bibliotek tænkt sig at tænde op i bålet og bage fladbrød over åben ild under åben himmel. Vi krydser fingre for, at vejret bliver fantastisk. Historierne er for 5-10-årige, og de læses i tidsrummet 14-16. Tilmelding her.

29. juli: Højtlæsning med pandekager.
Hvem kan ikke altid spise en lille pandekage eller to? Det tager Korsør Bibliotek hånd om, når de serverer pandekager, saftevand og gode historier – og hvis vejret tillader det så bliver det ovenikøbet udenfor. De starter kl. 14. Tilmelding her.