Peter Schwarz LVS_1Osteoporoseforeningen inviterer den 17. september til stormøde med klinisk professor, 0verlæge Peter Schwarz, der er ansat ved Rigshospitalet. Stormødet afholdes på Selandia, Bredahlsgade 1, hvor Peter Schwarz vil komme ind på, hvad man skal være særligt opmærksom på mht. mistanken om knogleskørhed.

Derudover vil han give en introduktion om behandlingsmuligheder, hvad enten de er gamle, nye eller alternative, ligesom der også vil være råd for, hvordan man får den mest knoglevenlige livsstil. Der vil være masser af tid til uddybende spørgsmål.

Efterfølgende vil sanggruppen Midnight Sailors underholde de fremmødte.

Mødet begynder kl. 17 og slutter ca. kl. 20

Af hensyn til hvor meget mad der skal laves i pausen, er tilmelding nødvendig til Lholm37@gmail.com eller rita.ohman@gmail.com.

Del på sociale medier