69795_163286113826032_462135910_nSkolernes efteårsferie er netop skudt igang – og lige nu er der tonsvis af gode tilbud for store som små i Slagelses forskellige kulturinstitutioner; herunder bl.a. Slagelse Museum, Trelleborg og meget andet, som du kan se her på Dit Slagelse.

Også i VestsjællandsCentret er der feriestemning, hvor fokus i denne uge er på lækre kager – herunder særligt på dekorationen, som med sikkerhed kan fænge både børn og voksne. Og bagningen kan i høj grad udvikle sig til en leg; og legen er der også taget hensyn til, når Gerlev Legepark tager en stor del af deres lege-arsenal og fylder Vestsjællandscentret op med sjove lege, der blev opfundet for flere hundrede år siden. Hele ugen er der aktiviteter i tidsrummet 11 til 15.

Spille-workshop med Gerlev Legepark.
Mandag til fredag i tidsrummet 12 til 15 kan du prøve 100 år gamle lege med Gerlev Legepark, der har stillet alverdens aktiviteter op i VestsjællandsCentret.

Bagedage i VestsjællandsCentret
Mandag til fredag i tidsrummet 11 til 15 er det muligt at bage dejlige kager:

Mandag: Dekoration af kagemænd og -koner.
Tirsdag: Pynt din egen lagkage.
Onsdag: Cupcakes med fondant og icing.
Torsdag: Sjove pandekager.
Fredag: MONSTERKAGER!

Så slå gerne vejen forbi VestsjællandsCentret i denne efterårsferie, der bugner med gode tilbud for hele familien.

 

Del på sociale medier