Slagelse Teater har en række fænomenale forestillinger på planen for anden halvdel af sæsonen, der begynder efter nytår i januar 2016. Slagelse Teater er på den nye budgetaftale for 2016-2019 blevet tildelt en pose penge til ombygning af teatret, der dermed om et par år vil blive et mere moderne og tidssvarende teater.

Forestillingerne kan du se nedenunder:

15. januar 2016: SygtSund. 

Danmark er ramt af en sundhedssyge, som sjældent er set lig. Lægerne ordinerer motion på recept, der føres klapjagt på rygere, sådan at disse må flygte og der vedtages konsekvent nye sundhedsreformer af politikerne på Christiansborg.

6daf5b6287645d70e4a166f78a078a8dDer er snart ingen grænser for sundheden, der dagligt prædikes til os gennem de mange medier, som vi beskæftiger os med. Det er et tema, som teatergruppen, Teatret st. tv., har taget op med denne absurde komedie, der byder på bl.a. stripfitness, dødsangst og masser af kalorier.
Historien følger familien Momsen, der til sine dages ende kæmper for et lykkeligt liv.

Der er ingen tvivl om, at denne forestilling er meget aktuel – og til trods for dens absurditet, så er den nok så virkelighedstro, at man grinende kan betragte det morsomme ved nogle af de mantraer, vi lever efter.
Du kan læse mere om forestillingen her. 

 

22. januar: Kongelig Revy Leverandør. -UDSOLGT

Teatergruppen DK Turné Teater med Flemming Jensen, Flemming Krøll og Leif Maibom er et morsomt revy-stykke, der forsøger at skaffe sig royal opmærksomhed.

2e3df4ef93c6d9274dfa3bc356271566Efter sigende skulle der være følere ude fra hoffet, der har ledt efter revyer til det kongelige danske hof – og det er med efterfølgende tildeling af ordner. Naturligvis lyder det interessant i de 3 herrers ører, der alle er kendt for deres udmærkede parodier af Hendes Majestæt Dronningen.

Følg med i opsætningen af showet, der skal føre de 3 herrer ind til hoffet – med direkte tv-transmittering – og med efterfølgende ordner naturligvis.
Du kan læse mere om forestillingen her. 

 

27. januar: Ildfulgen. 

Ildfulgen er en over 100 år gammel ballet opsat af én af de russiske klassikere, Igor Stravinskij. Det er en 4951f034d1f09dd59322c4a821c6156bhistorie om to unge mennesker, der forelsker sig stormfuldt i hinanden. Det er en historie om det gode og om det onde; det handler om kærlighed.

Nu er den gamle ballet blevet samlet op af Dansk Danseteater, der har udskiftet dansetrinene med en moderne koreografi, som er instrueret af Tim Rushton. Men ikke bare koreografien er skiftet ud; også en del af historien er omformet, så historien genaktualiseres og gøres vedkommende trods afstanden i tid fra den originale historie.

“Ildfulgen” er en fantastisk oplevelse – og nu er det altså muligt at få den på Slagelse Teater.
Du kan læse mere om forestillingen her.

 

Slagelse Teater sæson 2015/2016: 

Oktober 2015. 

November 2015. 

December 2015.

Del på sociale medier