I Normal får du altid en unik shoppingoplevelse, og i slutningen af oktober åbner kæden en butik i Vestsjællandscenteret. Her sælges internationale mærkevarer til faste laver underpriser – hver eneste dag.
normal
Sortimentet skifter, så du aldrig keder dig, når du går på opdagelse i butikken. Du kan købe mange kendte mærkevarer, men du finder også hele tiden nye, spændende varer. Måske er du allerede stødt på nogle af varerne i udlandet? Dine favoritter fra udlandet er ofte svære at få fat i, men i Normal finder du mange populære mærkevarer, som du ikke finder andre steder. Du kan spare helt op til 30-60% på basisvarer, når du køber dem hos Normal.

Normal adskiller sig fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer som sælges i butikkerne. Dette er muligt, fordi kæden importerer varerne fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Her får varerne fås billigere, end hvis de blev købt i Danmark. Det betyder, at kunderne kan spare mellem 30 og 60% på basisvarer.

Normal åbnede sin første butik i Silkeborg i april 2013. I dag har kæden 21 butikker rundt omkring i Danmark, og man forventer at åbne mindst fem butikker mere i efteråret 2015, hvoraf den ene så bliver i Slagelse. Kædens mål er at blive landsdækkende, med forretninger i byer med mere end 40.000 indbyggere i løbet af de næste par år.