Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-10-14 til 2015-10-20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

Mandag klokken 11.35 valgte en patrulje at se nærmere på en bil, som kørte på Havnevej i Skælskør. Bilisten – en 33-årig mand fra byen – virkede spirituspåvirket, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet fik onsdag klokken 14.52 en anmeldelse om, at en knallertkører var væltet på Valbyvej i Slagelse og var kørt til sygehuset i Slagelse. Det var en 21-årig mand fra byen, som virkede påvirket af stoffer, og derfor blev han anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

Tirsdag klokken 20.03 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist, der holdt på Stop39 på Trafikcenter Alle i Slagelse, muligvis var fuld. Bilisten blev standset af politiet på tilkørselsvejen til Vestmotorvejen få minutter senere, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var lidt højere end det tilladte. Det var en 38-årig mand fra Esbjerg, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

SLAGELSE: 17-årig sigtet for salg af hash
En politipatrulje, som torsdag kørte i Skovsøgade i Slagelse, bemærkede to mænd, der påkaldte sig betjentenes opmærksomhed. Den ene cyklede hurtigt væk fra stedet, mens den anden – en 17-årig fra byen – blev standset og visiteret. Det viste sig, at han havde hash på sig, pakket i salgsklare poser. Den 17-årige blev derfor anholdt klokken 14.06 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved en ransagning på hans bopæl fandt betjentene yderligere en plade hash. I alt havde han således 86 gram hash. Den 17-årige blev løsladt igen klokken 14.45, men er fortsat sigtet.

SLAGELSE: Bil rullede rundt
En bil med en 36-årig mand fra Kastrup som fører og en 38-årig mand fra Hellerup som passager rullede onsdag eftermiddag rundt i rabatten på Vestmotorvejen ved Slagelse. Uheldet skete klokken 16.56, og vidner har forklaret, at den 36-årige formentlig mistede herredømmet over sin bil, da han skulle undvige en pude, der blev tabt fra en forankørende bil. Den 38-årige passager blev kørt til sygehuset i Slagelse til observation for hjernerystelse, mens føreren af bilen ikke kom noget til. Føreren af den bil, som tabte puden var en 36-årig kvinde fra Sorø, og hun standsede, efter at uheldet var sket. Hun forklarede, at hun kørte med et skab i bagagerummet, og det kunne være derfra, at der var røget en pude ud på vejen. Indtil videre er ingen sigtet i sagen.

SKÆLSKØR: Røveri hos Meny
Fredag kl. 17.47 lagde en ca. 25-30-årig mand af afrikansk afstamning en pose slik på kassebåndet i Meny på Kongeåsen i Skælskør. Da kasseassistenten åbnede kasseapparatet for at veksle den 500 kr. seddel, som han havde modtaget fra manden som betaling, skubbede han pludselig kasseassistenten væk og fortog kassedyk. Selv om kasseassistenten forsøgte at stoppe manden, lykkedes det ham at stikke af med en del kontanter. I denne anledning vil politiet meget gerne høre fra personer, som måtte have set en ca. 25-30-årig mand af afrikansk udseende, manden er 185-190 cm høj og har skæg, han bar en sort jakke og blå jeans. Efter røveriet løb manden i retning mod Bakkedraget. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

KORSØR: Røveri i Sunset Boulevard
Lørdag kl. 14.04 kørte en patrulje på Sdr. Ringgade i Slagelse, da de så en bilist tale i håndholdt mobiltlf., hvorfor betjentene valgte at standse ham. Da betjentene bad om at se hans kørekort, viste det sig, at det var frakendt ham, og da han yderligere virkede påvirket, blev han narkometertestet. Testen viste positivt resultat, og han, som er 28 år og fra Rosted, blev anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, kørsel i påvirket tilstand og brug af håndholdt mobiltlf. under kørsel.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Glænøvej Hus Lørdag kl. 15 – mandag kl. 11.30 Intet stjålet
Slagelse Lyøvej Hus Søndag kl. 0.01 – mandag kl. 12.30 Ukendt kostervalg
Slagelse Blindekildevej Hus Mandag kl. 17.30 – 19.10 Udløbet pas, penge og smykker
Slagelse Åvang Landejendom Mandag kl. 19 – lørdag kl. 1.54 Smykkeboks