Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-11-02 til 2015-11-06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER
To mænd fra Slagelse havde tilsyneladende nogle uafklarede uoverensstemmelser, der onsdag klokken 12.24 kom til udtryk, da den ene mand, der er 52 år og fra Slagelse, kastede en brandslukker gennem ruden på den anden mands hoveddør i Bredahlsgade i Slagelse, hvorefter den 52-årige tømte en pulverslukker ind i den anden mands lejlighed. Kort efter kom politiet til stedet og den 52-årige blev anholdt og sigtet for hærværk.

HÆNDELSER

KORSØR: Harmonikasammenstød ved broen
En række biler holdt i går aftes klokken 19.23 stille på Tårnborgvej i sydgående retning, da broen var oppe over Noret i Korsør. Det havde en 30-årig mand fra byen imidlertid ikke set, da han et øjeblik var blevet distraheret. Så han kørte op bag i den bagerste holdende bil, som kørte op i den næste, som kørte op i den tredje, som igen kørte op i den fjerde holdende bil. De fleste slap med småknubs, og heldigvis kom igen alvorligt til skade.

KORSØR: Kvinde kørt ned af motorcykel
Lørdag klokken 12.03 blev en 81-årig kvinde fra Slagelse kørt ned af en motorcyklist, da hun gik over fodgængerfeltet ved Føtex på Havnevej i Korsør. En 51-årig mandlig motorcyklisten fra Slagelse ramte kvinden, så hun væltede og slog hovedet i asfalten og fik blødninger i hovedet. Kvinden blev hurtigt kørt på sygehuset i Slagelse til behandling for hendes skader og hun er fortsat indlagt. Den 51-årige mandlige motorcyklisten slap fra uheldet med mindre knubs.

SLAGELSE: 17-årig larmede op
Lørdag klokken 22.20 lykkedes det en 17-årig mand fra Slagelse, at blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen hele to gange ved at han først opførte sig meget larmende og højtråbende i Nygade i Slagelse og efterfølgende for at kalde betjentene, som anholdte ham, for alverdens ukvemsord. Den 17-årige blev derfor taget med på politigården i Slagelse for at køle lidt af og senere blive afhørt. Den 17-årige mand blev løsladt igen klokken 23.50.

SLAGELSE: 52-årig tømte pulverslukker i lejlighed
To mænd fra Slagelse havde tilsyneladende nogle uafklarede uoverensstemmelser, der onsdag klokken 12.24 kom til udtryk, da den ene mand, der er 52 år og fra Slagelse, kastede en brandslukker gennem ruden på den anden mands hoveddør i Bredahlsgade i Slagelse, hvorefter den 52-årige tømte en pulverslukker ind i den anden mands lejlighed. Kort efter kom politiet til stedet og den 52-årige blev anholdt og sigtet for hærværk.

SLAGELSE: Råbte op på Valbyvej
Politiet blev lørdag klokken 4.32 kaldt til Valbyvej i Slagelse, hvor en mand efter at have forvildet sig ind i en have stod og råbte på vejen og forsøgte at komme i klammeri med forbipasserende. Det var en 22-årig mand fra Præstø, og da politiet ankom til stedet, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 22-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, og efter en tur i detentionen blev den 22-årige løsladt igen klokken 6.57.

SLAGELSE: Kvinde udsat for voldtægt
27-årig kvinde fra Slagelse har natten til søndag været i byen i Slagelse. Under en bytur blev kvinden udsat for overgreb i en gyde ved Bredgade i Slagelse tidligt søndag morgen. Kvinden kontaktede klokken 5.26 politiet og politiet har efter anmeldelsen foretaget en kort afhøring af kvinden og hun har været til undersøgelse på Rigshospitalets Center for Voldtægtsofre. Politiet afspærrede området, hvor overgrebet fandt sted og har lavet tekniske undersøgelser og søgt efter spor. Politiet har på nuværende tidspunktet intet signalement af gerningsmanden og hører derfor gerne fra vidner, der har færdedes i området natten mellem lørdag og søndag.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Ølsmosevej, Sorterup Landejendom Torsdag klokken 8.15-10.10 Bærbar pc af ukendt mærke og kontanter
Slagelse Randersvej Hus Fredag klokken 14.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Klingeberg/Fruegade Klokken 11.10-12.10 Fire blev sigtet fora t køre uden at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Fruegade Klokken 11 – 12 Færdselskontrol: 50 køretøjer blev kontrolleret og af dem blev to sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon og to for ikke at have spændt sikkerhedsselen.
Slagelse Kierulffsvej Klokken 11.10 – 11.45 Færdselskontrol: 30 køretøjer kontrolleret, og af dem blev der oprettet en enkelt sag om forsikring.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelsevej, Flakkebjerg Klokken 8.05-14.10 ATK 345 8 60 km/t 82 km/t Et klip
Skælskør Sorø Landevej Søndag klokken 8.002-13.15 ATK 326 15 50 km/t 69 km/t Et klip