download (17)Poze Photography har i øjeblikket tilbud på fotografering.

Du får:

Makeup, hårstyling , tøjstyling + fotosession til kun kr. 197,00 kr.
Normalpris kr. 1450,00.

Besparelse på over 80%

Kun 78 pladser

Kampagnen er fra 10. til 28. februar 2016.

Drømmer du om at få taget et fotografi, hvor kvaliteten er i højsæde, så er der lige præcis mulighed for det hos Poze Photography.

De forkæler dig med en lækker, naturlig styling, som vil fremhæve dig, som den skønhed du er og forevige din indre og ydre glød i billedet. Fotografen bringer dine karakteristiske træk frem og viser dig en hel ny side af dig selv, du ikke vidste du havde.

Poze Photograhy sørger for det hele og har alt klar til dig i deres studie. Der er sørget for make-up og styling og fotografen er med sin professionalisme med til at  forvandle din naturlige skønhed til et evigt minde, som du kan dele i generationer. Du er i trygge hænder med det professionelle team, som vil guide dig hele vejen.

Trænger til selvforkælelse og en oplevelse for livet, som du kan vise frem og dele med dine nærmeste, så er det her en oplagt mulighed.

Husk – alle er fotogene. At være fotogen handler om lyssætning, poseringer og kundens velbefindende. Fotograferne er professionelle og formår at trække, lige præcis dine styrker frem i billedet.

Book en tid hos Poze Photography til styling og fotografering. Derefter vil du få tilsendt en pdf fil med praktiske oplysninger om, hvad du skal sørge for, og hvad du skal have med.

Yderligere oplysninger

Studiet i Slagelse:

Poze.dk ApS
Elmedalsvej 1
4200 Slagelse
Telefon: 70 27 18 81
E-mail: kundeservice@poze.dk
I Slagelse er der 2 fotostudier på samme lokation og der er mulighed for parkering foran studiet.

Åbningstid
Mandag: 09-16
Tirsdag: 09-16
Onsdag: 09-16
Torsdag: 09-16
Fredag: 09-16
Lørdag: Efter Aftale
Søndag: Efter Aftale

Følg også Poze på Facebook